Taiko No Tatsujin: Rhythm Festival – Gratis demo

Taiko No Tatsujin: Rhythm Festival – Gratis demo

Bandai Namco heeft een gratis demo uitgebracht voor de nieuwe Nintendo Switch-game Taiko No Tatsujin: Rhythm Festival.

De demo kan nu worden gedownload in de Nintendo Switch-eshop. Hiermee kunnen spelers enkele voorbeeldnummers uitproberen en meer te weten komen over het verhaal van de game en het nieuwe personage Kumo-kyun.

video
play-rounded-fill

Over Taiko No Tatsujin: Rhythm Festival

Volg het ritme van je hart. Welkom in de stad Omiko! DON-Chan leert je drummen op het ritme van je hart. Doe mee met een geweldig muziekfestival, alleen of met vrienden.

Op 23 september 2022 is “Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival” beschikbaar voor Nintendo Switch. In deze favoriete serie aller tijden zijn er veel leuke dingen om te doen en populaire liedjes om naar te luisteren. De game is gewijzigd met Kumo-kyun als een nieuw personage en online gevechten, een feestmodus en een muziekabonnementsservice. HET VERHAAL: Kom meer te weten over Omiko City, de plaats waar de Taiko-wereld zich afspeelt. Samen met je vrienden DON-Chan en Kumo-kyun ga je proberen een Taiko-meester te worden.

TAIKO-MODUS: speel Japanse Taiko op je favoriete liedjes en heb plezier! Je kunt kiezen tussen ‘Eenvoudig’, ‘Normaal’, ‘Hard’ en ‘Extreem’, afhankelijk van hoe goed je bent. De collectie bevat 76 nummers, waaronder nieuwe nummers als ‘Gurenge’, ‘Feel Special’ en ‘Racing into the Night’. Je kunt het spel op verschillende manieren spelen, zoals ‘Handheld-modus’, ‘TV-modus’, ‘Deel Joy-Con’, ‘Schudden’, ‘Touch Play’ en ‘Taiko Drum Set’.

PARTY-MODUS: in “Don-chan Band” kunnen maximaal vier spelers verschillende klanken besturen en samen spelen om een ​​goede live-optreden te maken. En in ‘The Great Drum Toy War’ stel je je eigen stapel speelgoed samen en vecht je.

AANPASSEN: speel verschillende modi om ‘Don Coins’ te verdienen. Gebruik de munten om dingen uit de winkel van het spel te kopen, zoals kostuums en naamplaten. Pas aan zoals u wilt! TAIKO MUSIC PASS: speel meer dan 500 nummers uit verschillende genres in een muziekopstelling die elke maand wordt bijgewerkt.