TAITO Milestones 2: Herbeleef de Gouden Eeuw van Arcade Gaming

TAITO Milestones 2: Herbeleef de Gouden Eeuw van Arcade Gaming

Samenvatting:

Dompel jezelf onder in de nostalgie van klassieke arcadespellen met TAITO Milestones 2, een boeiende verzameling van 10 tijdloze titels die exclusief verkrijgbaar zijn voor de Nintendo Switch. Deze langverwachte release van uitgever ININ Games brengt de opwinding van arcade-gaming binnen handbereik. Van vuurgevechtavonturen tot epische gevechten tegen buitenaardse krachten, TAITO Milestones 2 biedt een diverse selectie games die je terugvoeren naar het gouden tijdperk van gamen.


Beleef de gouden eeuw van Arcade Gaming opnieuw

Ben je klaar om een ​​trip down memory lane te maken en de spanning van klassieke arcadespellen opnieuw te beleven? TAITO Milestones 2 is hier om een ​​onvergetelijke game-ervaring op je Nintendo Switch te bezorgen. Met een verzameling van 10 iconische titels stelt deze release van ININ Games je in staat om spannende avonturen te beleven, intense gevechten aan te gaan en het plezier van arcadegaming te herontdekken vanuit het comfort van je eigen draagbare console.

video
play-rounded-fill

Spelhoogtepunten

Ben Bero Beh

In Ben Bero Beh kruip je in de schoenen van Dami-chan, een dapper personage op een missie om vlammen te doven en Nao-chan te redden. Maar het is niet zo eenvoudig als het klinkt. Navigeer door verschillende obstakels terwijl je de maffe en unieke personages herkent die later in andere geliefde games zouden verschijnen. Lukt het jou om de dag te redden?

Darius II

Bereid je voor op een interstellaire strijd in Darius II, waar je een Silver Hawk-piloot wordt die de taak heeft het zonnestelsel te redden van de dreigende Belser-wezens. Reis door sterren en planeten en ontketen je schietvaardigheid in deze arcade-shooter boordevol actie. Ervaar de allereerste port van de speciale 3 Screen Arcade Edition van Darius II, waardoor het een must-play is voor fans van de serie.

Dinorex

Betreed een wereld geregeerd door de Amazones, waar mensen en dinosaurussen samenleven in Dinorex. Als dino-temmer neem je deel aan spannende gevechten en neem je getemde dinosaurussen het op tegen formidabele tegenstanders. De hoofdprijs? De titel van Dinorex en de kans om de hand van de gewilde koningin van Amazonië te winnen. Bereid je voor op hevige gevechten en laat je vaardigheden zien in dit unieke vechtspel.

Gun Frontier

Vlieg de ruimte in met Gun Frontier, een verticaal scrollende shooter die zich afspeelt op de planeet Gloria. Klim in de cockpit van het Desperado-vliegtuig en neem het op tegen de ruimtepiraten die bekend staan ​​als Wild Lizard. Navigeer door uitdagende levels, elk vergezeld van een legendarische soundtrack, en neem het op tegen eindbazen met wapenthema’s. Zul jij als overwinnaar tevoorschijn komen en de vrede in het heelal herstellen?

Kiki Kaikai

Maak je klaar voor een spannend avontuur over het Japanse platteland in Kiki Kaikai. Kruip in de huid van Sayo-chan, een Shinto-schrijnmeisje, terwijl ze vecht tegen Yokai om de ontvoerde zeven goden van fortuin te redden. Deze game dient als voorloper van de geliefde Pocky & Rocky-serie, met charmante beelden, spannende gameplay en een rijke, op Japanse folklore geïnspireerde wereld.

The Legend of Kage

Stap in de schoenen van de Iga Ninja Kage en begin aan een actievolle reis in The Legend of Kage. In Japan tijdens de Edo-periode moet je vechten tegen Yukigusa Yoshiro en zijn demonische leger om de gevangengenomen prinses Kiri te redden. Doorkruis levendige bossen, beklim kasteelmuren en infiltreer oude herenhuizen in dit onvergetelijke zijwaarts scrollende avontuur.

Liquid Kids

Bereid je voor op een grillig platformavontuur in Liquid Kids. Speel als de jonge held Hippopo’ en waag je in Woody Lake op een gigantische pelikaan om het vredige Hippo-land te beschermen tegen de kwaadaardige Fire Satan. Met zijn kleurrijke graphics, schattige personages en actievolle gameplay belooft Liquid Kids een plezierige ervaring vol charme en spanning.

Metal Black

De aarde staat op instorten door binnenvallende buitenaardse troepen in Metal Black. Bestuur het krachtige Black Fly-gevechtsschip en stort je in een spannende side-scrolling shooter. Strijd om de energiebron Newalone en gebruik krachtige laserwapens om de meedogenloze indringers te verslaan. Kun jij de mensheid redden van de naderende ondergang en de vrede op de planeet herstellen?

The NewZealand Story

Ga op avontuur als geen ander in The NewZealand Story. Sluit je aan bij Tiki, een dappere Kiwi-vogel, op een missie om zijn geliefde, Phee-phee, en vrienden te redden die zijn ontvoerd door een ondeugende zeeluipaard. Navigeer door kleurrijke doolhoven, bedenk strategieën met behulp van ballonnen en wapens en versla vijanden tijdens je zoektocht om de schattige personages te herenigen in deze klassieke platformgame.

Solitary Fighter

Stap in de intense wereld van ondergrondse vechtwedstrijden in Solitary Fighter. Als Bud, een jonge vechter, neem je het op tegen bekwame tegenstanders uit de hele Verenigde Staten. Stijg door de gelederen, overwin uitdagingen en mik op de eerste plaats als de “sterkste” vechter. Met nieuwe functies en gimmicks die zijn toegevoegd aan de bijgewerkte versie van “Violence Fight”, levert deze game intense vechtactie en urenlang adrenaline-pompende gameplay.

Conclusie

TAITO Milestones 2 voor Nintendo Switch biedt een opmerkelijke verzameling klassieke arcadespellen die de tand des tijds hebben doorstaan. Met zijn gevarieerde scala aan genres, boeiende verhaallijnen en spannende gameplay-mechanismen, brengt deze compilatie het gouden tijdperk van arcade-gaming binnen handbereik. Beleef de nostalgie opnieuw, daag je vaardigheden uit en creëer nieuwe herinneringen terwijl je jezelf onderdompelt in de wereld van TAITO Milestones 2.

Veelgestelde vragen:
  • 1. V: Wanneer is TAITO Milestones 2 beschikbaar op de Nintendo Switch?
    • A: TAITO Milestones 2 wordt wereldwijd uitgebracht op 31 augustus 2023.
  • 2. V: Kan ik TAITO Milestones 2 spelen op de Nintendo Switch Lite?
    • A: Absoluut! TAITO Milestones 2 is compatibel met zowel de Nintendo Switch als de Nintendo Switch Lite.
  • 3. V: Zijn er extra spelmodi of multiplayer-opties in TAITO Milestones 2?
    • A: TAITO Milestones 2 biedt verschillende spelmodi, waaronder singleplayer- en multiplayer-opties voor bepaalde titels. Controleer de individuele functies van elke game op beschikbaarheid voor meerdere spelers.
  • 4. V: Kan ik de originele arcade-gameplay ervaren met TAITO Milestones 2 op de Nintendo Switch?
    • A: Ja! TAITO Milestones 2 bootst getrouw de klassieke arcade-ervaring na, zodat je van de games kunt genieten zoals ze oorspronkelijk bedoeld waren.
  • 5. V: Bevat TAITO Milestones 2 enige bonusinhoud of functies achter de schermen?
    • A: Hoewel TAITO Milestones 2 zich voornamelijk richt op het leveren van de authentieke arcade-gameplay-ervaring, kunnen sommige titels bonuscontent of functies achter de schermen bevatten om je plezier te vergroten.