Tales of Symphonia Remastered – Bandai Namco verontschuldigt zich voor de problemen

Tales of Symphonia Remastered – Bandai Namco verontschuldigt zich voor de problemen

Bandai Namco heeft een statement gepubliceerd over de Switch-versie van Tales of Symphonia Remastered. In de verklaring spreekt het bedrijf zijn spijt uit over de problemen die spelers hebben ondervonden en bevestigt het dat er inspanningen worden geleverd om een ​​oplossing te bieden.

Op dit moment zijn er vanuit technologisch perspectief een aantal belangrijke zaken waar we ons zorgen over moeten maken. De laadtijden tussen gevechten en tijdens het verkennen van de wereldkaart zijn veel langer dan in het originele spel, wat een van de problemen is die zijn geïntroduceerd. De framesnelheid is niet altijd consistent en kan tijdens het spel behoorlijk wat dalen. Daarnaast zijn er nog enkele technische problemen.

Excuses en informatie:

“Bedankt voor het genieten van Tales of Symphonia Remastered op de Nintendo Switch. Onze oprechte excuses voor het ongemak dat dit mogelijk heeft veroorzaakt. Het is zonder enige twijfel vastgesteld dat de momenteel beschikbare versie van de game een aantal bugs bevat Op dit moment onderzoeken we mogelijke oplossingen voor het probleem.

Wees geduldig, want we zullen informatie over een update verstrekken zodra deze toegankelijk is via dit account; wacht ondertussen op meer informatie. Met vriendelijke groet, het spijt ons voor eventuele problemen of ongemakken die dit mogelijk heeft veroorzaakt voor onze klanten.

Over Tales of Symphonia Remastered

Veel mensen verwachtten dat Tales of Symphonia Remastered gebaseerd zou zijn op de GameCube-versie, maar het blijkt dat het gebaseerd is op de PS2-versie. De RPG kon worden afgespeeld met een snelheid van zestig frames per seconde op het oudere platform van Nintendo. Aangezien de level cap in de PS2-versie 30 is, kan de remaster in zijn vele vormen niet hoger gaan dan dat.

Er is een traditie dat op een planeet die aan het verslechteren is, er een tijd zal komen dat een Uitverkorene zal opstaan ​​uit de bevolking, en het land zal nieuw leven worden ingeblazen. In dit grandioze avontuur wordt de grens tussen goed en kwaad vager naarmate het lot van twee met elkaar verweven werelden op het spel staat. Volg de avonturen van Lloyd Irving en zijn metgezellen terwijl ze beide universums proberen te behouden.

Tales of Symphonia is een vermakelijk en geliefd actie-rollenspel (RPG). Deze bijgewerkte versie van de game heeft betere beelden en gameplay.

  • Een ongeëvenaarde spannende rit – Duik in een bruisend universum vol met mensen die je nooit zult vergeten, terwijl je wordt ondergedompeld in een verhaal dat emotioneel intenser is dan alles wat je ooit bent tegengekomen
  • Volledig hersteld – Inclusief aanzienlijke grafische upgrades en gameplay-verbeteringen
  • Vechten aangaan Vecht tegen machtige vijanden in spannende real-time ontmoetingen alleen of met maximaal twee andere spelers in de lokale coöperatieve modus van het spel. Mix tientallen of misschien wel honderden verschillende soorten aanvallen en spreuken.
  • Geniet van adembenemende anime-scènes en ga helemaal op in schattige cel-shaded personages, ontwikkeld door de beroemde kunstenaar Kosuke Fujishima in dit adembenemende kunstwerk in drie dimensies.
  • Eerste keer op Switch – Neem dit aloude rollenspel overal mee naartoe en geniet ervan als nooit tevoren op de Nintendo SwitchTM.