Tales of Symphonia Remastered – Een uur aan gameplay

Tales of Symphonia Remastered – Een uur aan gameplay

Deze week is Tales of Symphonia Remastered uitgebracht op de Nintendo Switch door Bandai Namco, en we krijgen een diepere kijk met nieuwe gameplay-beelden. Een gameplay-video van een uur is beschikbaar gesteld door Nindie Spotlight.

Het actie-rollenspel Tales of Symphonia, een van de meest gewaardeerde inzendingen in de serie, maakt een comeback met een remastering in full high definition.

video
play-rounded-fill

 

Over Tales of Symphonia Remastered

De magnifieke strijd om in leven te blijven

Er is een traditie dat op een planeet die aan het verslechteren is, er een tijd zal komen dat een Uitverkorene zal opstaan ​​uit de bevolking, en het land zal nieuw leven worden ingeblazen. In dit grandioze avontuur wordt de grens tussen goed en kwaad vager naarmate het lot van twee met elkaar verweven werelden op het spel staat. Volg de avonturen van Lloyd Irving en zijn metgezellen terwijl ze beide universums proberen te behouden.

Tales of Symphonia is een vermakelijk en geliefd actie-rollenspel (RPG). Deze bijgewerkte versie van de game heeft betere beelden en gameplay.

Kenmerken

  • Een ongeëvenaarde spannende rit – Duik in een bruisend universum vol met unieke persoonlijkheden en neem deel aan een verhaal dat intenser emotioneel is dan alles wat je ooit bent tegengekomen.
  • Volledig hersteld – Inclusief aanzienlijke grafische upgrades en gameplay-verbeteringen
  • Vechten aangaan Vecht tegen machtige vijanden in spannende real-time gevechten, alleen of met maximaal drie anderen online of lokaal in lokale coöpmodus. Mix tientallen of misschien wel honderden verschillende soorten aanvallen en spreuken.
  • Geniet van adembenemende anime-scènes en ga helemaal op in schattige cel-shaded personages, ontwikkeld door de beroemde kunstenaar Kosuke Fujishima in dit adembenemende kunstwerk in drie dimensies.
  • Speel dit aloude rollenspel overal waar je gaat met de Nintendo Switch, waarop het voor het eerst zijn debuut maakt.

Zowel de winkelversie als de digitale versie van Tales of Symphonia Remastered zijn nu beschikbaar voor Nintendo Switch. Talen zoals Engels, Frans, Duits, Italiaans, Russisch en Spaans zijn inbegrepen in dit pakket.