Tales Of Symphonia Remastered – Komt Februari 2023

Tales Of Symphonia Remastered – Komt Februari 2023

Bandai Namco heeft gezegd wanneer Tales of Symphonia Remastered uitkomt. Deze bijgewerkte versie van de klassieke JRPG komt naar verwachting uit in Japan op 16 februari 2023 en overal elders op 17 februari 2023.

video
play-rounded-fill

Over Tales Of Symphonia Remastered

De legende zegt dat er op een dag een uitverkorene uit de mensen zal komen en de wereld weer tot leven zal brengen. In dit epische avontuur is de grens tussen goed en kwaad vaag en staat het lot van twee verbonden werelden op het spel. Kijk hoe Lloyd Irving en zijn vrienden beide werelden proberen te redden.

Kenmerken

  • Een episch avontuur: verken een rijke, levendige wereld vol gedenkwaardige personages en een verhaallijn die je het gevoel geeft dat je je nog nooit eerder hebt gevoeld.
  • Volledig hersteld – Voorzien van grafisch verbeterde en verbeterde gameplay.
  • Gevechten die je op het puntje van je stoel houden. Je kunt met maximaal drie vrienden spelen in de lokale coöpmodus en in realtime vechten tegen krachtige vijanden. Combineer honderden magische spreuken en speciale aanvallen.
  • Een 3D-meesterwerk – Bekijk prachtige anime-tussenfilmpjes en verdwaal in de schattige cel-shaded personages die de beroemde kunstenaar Kosuke Fujishima heeft gemaakt.
Ad