Tales of Symphonia Remastered – Launch trailer

Tales of Symphonia Remastered – Launch trailer

Bandai Namco is hard aan het werk om de geremasterde versie van de iconische game Tales of voor de GameCube, Tales of Symphonia, op de Nintendo Switch en andere platforms te lanceren. Ze hebben een nieuwe video voor de game gepubliceerd, met bijgewerkte HD-graphics, en het geeft spelers een beter beeld van de reis die Lloyd en zijn vrienden maken door het land van Sylvarant. De originele GameCube-versie van Tales of Symphonia draaide met een vloeiendere 60 frames per seconde, maar de geremasterde versies van de game werken slechts met 30 frames per seconde. Het debuut van Tales of Symphonia Remastered staat gepland voor 17 februari.

video
play-rounded-fill

Wat je kunt verwachten van Tales of Symphonia Remastered

De planeet Sylvarant, waar Tales of Symphonia Remastered zich afspeelt, is een desolate plek die wanhopig behoefte heeft aan een constante aanvoer van mana. Volgens de mythologie zal op een dag een uitverkorene arriveren om de wereld te redden en terug te brengen in zijn oude glorie. Spelers volgen Lloyd Irving en zijn vrienden terwijl ze aan een wereldwijd avontuur beginnen dat gevuld is met onvergetelijke personages en een emotioneel geladen verhaallijn. Deze verhaallijn resoneert nog steeds met oude fans van de serie en zal iedereen aanspreken die opwindende gameverhalen op prijs stelt. Spelers komen verder in het spel door doelen te voltooien en zijmissies te voltooien.

Tales of Symphonia Remastered bevat op anime geïnspireerde tussenfilmpjes, sympathieke personages en een kenmerkende grafische stijl die oorspronkelijk is gemaakt door de bekende ontwerper Kosuke Fujishima, die allemaal tot in de kleinste details worden weergegeven. Het doel van de spelers in het spel is om Sylvarant te redden van de rand van de vergetelheid door de wereld rond te reizen, het op te nemen tegen formidabele vijanden en hem terug te brengen van de rand van vernietiging. De gameplay van traditionele JRPG’s biedt de speler honderden verschillende aanvals- en spreukcombinaties tijdens real-time gevechten. Daarnaast heeft Tales of Symphonia Remastered een lokale multiplayer-modus genaamd “couch co-op” die maximaal drie extra spelers ondersteunt.

Met Tales of Symphonia Remastered – Chosen Edition kun je een van de meest opwindende en memorabele reizen uit de Tales of Series herbeleven.

Over Tales of Symphonia Remastered

DE HISTORISCHE STRIJD VOOR JE LEVEN

Er is een traditie dat op een planeet die aan het verslechteren is, er een tijd zal komen dat een Uitverkorene zal opstaan ​​uit de bevolking, en het land zal nieuw leven worden ingeblazen. In dit grandioze avontuur wordt de grens tussen goed en kwaad vager naarmate het lot van twee met elkaar verweven werelden op het spel staat. Volg de avonturen van Lloyd Irving en zijn metgezellen terwijl ze beide universums proberen te behouden.

Tales of Symphonia is een vermakelijk en geliefd actie-rollenspel (RPG). Deze bijgewerkte versie van de game heeft betere beelden en gameplay.

 • EEN EPIC AVONTUUR
  • Ervaar een emotioneel geladen plot zoals je het nog nooit eerder hebt gehad terwijl je op avontuur gaat in een wereld die zowel levendig als vol is met mensen die je niet snel zult vergeten.
 • VOLLEDIG HERSTELD
  • Met grafische verbeteringen en gameplay-verbeteringen.
 • SPANNENDE GEVECHTEN
  • Vecht tegen sterke vijanden in real-time gevechten met maximaal drie van je vrienden in de lokale coöperatieve gameplay-optie. Combineer tientallen of misschien wel honderden verschillende soorten aanvallen en spreuken.
 • EEN 3D MEESTERWERK
  • Neem adembenemende animatiemomenten in je op en verdwaal in de charmante cel-shaded figuren die zijn ontwikkeld door de bekende ontwerper Kosuke Fujishima.
Ad