Tales of Symphonia Remastered – Nieuwe trailer

Tales of Symphonia Remastered – Nieuwe trailer

De releasedatum voor de remaster van de klassieke GameCube JRPG Tales of Symphonia komt steeds dichterbij en Bandai Namco heeft een speciale verhaalmodus-trailer uitgebracht.

De nieuwe trailer geeft fans een beter beeld van het werk dat is verzet om het lange avontuur van Lloyd en zijn vrienden naar het HD-tijdperk te brengen. Tales of Symphonia Remastered komt op 17 februari uit voor Nintendo Switch en andere platformen. Het zal beschikbaar zijn in zowel fysieke als digitale formaten.

video
play-rounded-fill

Over Tales of Symphonia Remastered

Tales of Symphonia Remastered is een full HD-remaster van een van de best beoordeelde games in de serie, een actie-RPG genaamd Tales of Symphonia.

Het verhaal speelt zich af op de wereld van Sylvarant, die dreigt uit te sterven omdat een slechte groep mana gebruikt om geld te verdienen, ook al dacht de held Mithos dat hij ze 4000 jaar geleden had opgesloten.

Colette, die The Chosen One is, krijgt een orakel van Cruxis, een plek in de hemel, en zij en haar jeugdvriend Lloyd gaan op reis om de wereld te veranderen.

De personages in deze diepe en mooie avonturenfantasie zitten vol persoonlijkheid en charme.