Tales of Symphonia Remastered – Officiële gameplay-trailer

Tales of Symphonia Remastered – Officiële gameplay-trailer

Een nieuwe trailer voor de geremasterde versie van Tales of Symphonia is beschikbaar gesteld door Nintendo en Bandai Namco.

video
play-rounded-fill

Over Tales of Symphonia Remastered

De onlangs uitgebrachte gameplay-clip geeft ons een glimp van het vechtsysteem en de gameplay-mechanica van de game, naast een voorproefje van de verbeterde esthetiek van de remaster. Helemaal aan het einde van de film vangen we een glimp op van de fysieke Chosen Edition van de game, die wordt geleverd met een fysieke kopie van de game voor de Switch-console, naast een metalen behuizing, drie kunstafdrukken en enkele stickervellen. .

Tijdens je reis doe je de kennis op die nodig is om het meeste uit je vaardigheden en middelen te halen, en hoe je je zwaardvechten kunt verbeteren.

Vandaag is een geheel nieuwe gameplay-trailer voor TALES OF SYMPHONIATM REMASTERED gepubliceerd. De clip concentreert zich op het kenmerkende real-time vechtsysteem van de rollenspelvideogame boordevol actie, dat sterke teamgebaseerde Unison-aanvallen en baanbrekende technische vaardigheden bevat. De video toont ook het enorme assortiment wapens, bepantsering en accessoires die in het spel te vinden zijn, naast de Optimal-selectietool waarmee spelers hun groepsleden snel kunnen uitrusten met de beste uitrusting die ze in hun inventaris hebben.

De videogame TALES OF SYMPHONIA REMASTERED speelt zich af op de planeet Sylvarant, een desolate plek die wanhopig behoefte heeft aan een constante aanvoer van mana. Volgens de mythologie zal op een dag een uitverkorene arriveren om de wereld te redden en terug te brengen in zijn oude glorie. Spelers volgen Lloyd Irving en zijn vrienden terwijl ze aan een wereldwijd avontuur beginnen dat gevuld is met onvergetelijke personages en een emotioneel geladen verhaallijn. Deze verhaallijn resoneert nog steeds met oude fans van de serie en zal iedereen aanspreken die opwindende gameverhalen op prijs stelt. Spelers komen verder in het spel door doelen te voltooien en zijmissies te voltooien.

TALES OF SYMPHONIA REMASTERED zal anime-geïnspireerde tussenfilmpjes, sympathieke personages en een onderscheidende grafische stijl hebben die oorspronkelijk is gemaakt door de bekende ontwerper Kosuke Fujishima, en het zal deze elementen tot in verbazingwekkend detail laten zien. Het doel van de spelers in het spel is om Sylvarant te redden van de rand van de vergetelheid door de wereld rond te reizen, het op te nemen tegen formidabele vijanden en hem terug te brengen van de rand van vernietiging. De gameplay van traditionele JRPG’s biedt de speler honderden verschillende aanvals- en spreukcombinaties tijdens real-time gevechten. Bovendien heeft TALES OF SYMPHONIA REMASTERED een lokale multiplayer-modus genaamd “couch co-op” die maximaal drie extra spelers ondersteunt.

De lanceringsdatum voor Tales of Symphonia Remastered voor Nintendo Switch is vastgesteld op 17 februari 2023.

Ad