Tales Of Vesperia: Definitive Edition – 1,5 miljoen exemplaren verkocht

Tales Of Vesperia: Definitive Edition – 1,5 miljoen exemplaren verkocht

Bandai Namco deelde mee dat het totale aantal verzendingen en digitale verkoop van de geremasterde RPG, Tales Of Vesperia: Definitive Edition, 1,5 miljoen exemplaren heeft overschreden.

In combinatie met de release van de originele game op Xbox 360 en PlayStation 3, hebben de totale Tales of Vesperia-verzendingen en digitale verkopen de 2,8 miljoen eenheden overschreden. De originele Tales of Vesperia werd voor het eerst gelanceerd voor de Xbox 360 in 2008, voordat het uiteindelijk in 2009 opnieuw op de PlayStation 3 zou verschijnen.

Daarna zou Tales of Vesperia: Definitive Edition uiteindelijk in januari 2019 op de Nintendo Switch, PS4 en pc verschijnen, met betere visuals en eerdere DLC.

video
play-rounded-fill

Over Tales Of Vesperia: Definitive Edition

Vier de 10e verjaardag van Tales of Vesperia en de terugkeer van deze favoriet bij fans met de Definitive Edition!

Een machtsstrijd begint in een beschaving die afhankelijk is van een oude technologie, de blastia en het rijk dat deze controleert. Het lot van twee vrienden die gescheiden wegen bewandelen, verstrengelen zich in een episch avontuur dat het voortbestaan ​​van iedereen bedreigt.

Duik in de definitieve versie van deze game met bijgewerkte full HD-graphics, gloednieuwe muziektracks, spannende minigames, eindbazen en een verzameling niet-uitgebrachte kostuum-DLC!

Nog twee speelbare personages doen mee aan de strijd!

  • Patty Fleur, een vrolijk en stoer jong piratenmeisje op zoek naar schatten, avontuur… en haar vergeten herinneringen.
  • Flynn Scifo, Yuri’s beste vriend en een keizerlijke ridder, voegt zich nu bij de rest op hun reis!
Ad