Tales Of Vesperia: Definitive Edition – Eén miljoen+ exemplaren verkocht

Tales Of Vesperia: Definitive Edition – Eén miljoen+ exemplaren verkocht

Tales of Vesperia: Definitive Edition heeft een belangrijke mijlpaal bereikt die Bandai Namco aankondigde. De totale wereldwijde verkoop van de geremasterde RPG heeft meer dan een miljoen exemplaren overtroffen.

Om deze gelegenheid te vieren krijgt de digitale editie van de game tot 3 maart 2021 een korting van 3.385 yen in de Japanse Switch eShop.

De originele Tales of Vesperia werd voor het eerst gelanceerd voor de Xbox 360 in 2008, voordat het uiteindelijk opnieuw zou worden uitgebracht op de PlayStation 3 in 2009. Daarna zou Tales of Vesperia: Definitive Edition uiteindelijk op de Switch, PS4 terechtkomen. , en pc – met betere beelden en eerdere DLC inbegrepen.

Over Tales of Vesperia – Definitve Edition

Vier de 10e verjaardag van Tales of Vesperia en de terugkeer van deze favoriet bij fans met de Definitive Edition!

Een machtsstrijd begint in een beschaving die afhankelijk is van een oude technologie, de blastia en het rijk dat het controleert. Het lot van twee vrienden die over verschillende paden reizen, verstrengelen zich in een episch avontuur dat het bestaan ​​van iedereen bedreigt.

Duik in de definitieve versie van deze game met bijgewerkte Full HD-graphics, gloednieuwe muziektracks, spannende minigames, bazen en een verzameling niet-uitgebrachte kostuum-DLC!

Er komen nog twee speelbare personages bij!

  • Patty Fleur, een vrolijk en stoer jong piratenmeisje op zoek naar schatten, avontuur … en haar vergeten herinneringen.
  • Flynn Scifo, Yuri’s beste vriend en een keizerlijke ridder, voegt zich nu bij de rest op hun reis!