Tales Of Vesperia: Definitive Edition – Overview trailer

Tales Of Vesperia: Definitive Edition – Overview trailer

Bandai Namco Entertainment heeft een lange video uitgebracht waarin het verhaal van het spel en vechtsysteemelementen worden getoond.

In deze trailer zijn zowel het verhaal als het vechtsysteem in het Japans Tales of Vesperia in de kijker gezet: Definitive Edition is op 11 januari 2019 uit voor Switch en ziet een wereldwijde release.

video
play-rounded-fill

Over Tales of Vesperia: Definitive Edition

Tales of Vesperia: Definitive Edition bevat up-scaled schermresolutie, personages, evenementen en kostuums die nooit buiten Japan zijn uitgebracht, evenals de introductie van twee nieuwe speelbare partyleden.

Flynn Scifo, de beste vriend en rivaal van het hoofdpersonage, en Patty Fleur, een jonge piraat op zoek naar haar verloren herinneringen.

Tales of Vesperia: Definitive Edition maakt gebruik van een gespecialiseerde versie van het Lineaire Bewegingsgevecht-systeem van de Tales of Series voor gevechten. Spelers besturen een enkel partijlid in real-time gevechten terwijl andere leden van de partij worden bestuurd door een aangepaste set A.I. commando’s.

Spelers kunnen op elk moment tijdens gevechten wisselen tussen elk van de vier personages en kunnen fysieke aanvallen uitvoeren, Magic Artes of zelfs krachtige Mystic Artes.

Ad