Tameless staat gepland voor release

Tameless staat gepland voor release

DX Gameworks zei dat het een nieuwe hack-and-slash-actiegame voor Switch maakt, genaamd Tameless. De titel komt in 2023 uit.

In dit spannende hack-and-slash-spel moet je een wezen helpen uit de gevangenis te komen. In Vamp speel je als Schell, een jonge Rosin-vrouw die door mensen werd opgesloten en metaal moest delven in een grot met andere hulpeloze wezens. Om haar vrijheid te krijgen, zal ze samenwerken met Kimi, de godin van de alchemie, om door drie gevaarlijke gebieden te reizen en te vechten tegen monsters en het Kobolds-leger van koning Grunt.

video
play-rounded-fill

Video credits: Gematsu

Inhoudsopgave (TOC)

Over Tameless

Vind nieuwe bondgenoten, maak je hoofdkwartier veiliger en verbeter je bommen en wapens voor de grote ontsnapping. Als je King Grunt verslaat, moet je een moeilijke beslissing nemen: ren je alleen weg om eindelijk vrij te zijn, of riskeer je alles om terug te gaan en te proberen je bondgenoten te bevrijden?

Kenmerken

  • Gebruik een breed scala aan wapens en bommen om hordes vijanden te bestrijden. Gebruik alchemie en de omgeving om vallen te laten vallen, vijanden in de lucht te gooien, in brand te steken of je eigen manieren te bedenken om je doel te bereiken.
  • Maak je eigen bommen en verander hoe ze werken. Met slechts een simpele verandering van de fles kan een explosie een barrière worden of kan een waterbom een ​​vijand verbranden.
  • Op je hoofdkantoor sta je voor een moeilijke keuze. Geef je geld uit om je basis en je bondgenoten te beschermen, of upgrade je je wagens om te proberen iedereen daar weg te krijgen?
  • Word de alchemist die je altijd al wilde zijn. Je kunt je eigen bommen, wapens en accessoires kiezen. Je kunt ook het uiterlijk van je hoofdkwartier veranderen met alchemie.
  • Schell zal proberen te ontsnappen met de hulp van de geest van een oude alchemistische meester. Maar deze relatie is niet wat het lijkt te zijn.