Team Sonic Racing Footage

Team Sonic Racing Footage

Laura Kate Dale van Kotaku UK heeft een aantal beelden geüpload van het onlangs aangekondigde Team Sonic Racing. Select-leden van de pers konden de hands on gaan met de game, die later dit jaar naar de Nintendo Switch komt.

Over de footage

Helaas is het slechts 44 seconden aan beeldmateriaal, maar het laat je precies zien wat je kunt verwachten en lijkt op het originele Sonic Racing voor de Xbox 360 en Playstation 3.

video
play-rounded-fill

Over Team Sonic Racing

Team Sonic Racing is een 12-speler kart racer waarbij racers worden opgesplitst in vier teams.

Waar kartracers typisch spelers belonen voor hun persoonlijke prestaties en hun eigen eindpositie, geeft Team Sonic Racing elke speler een teampunt op basis van hun eindpositie en telt deze punten op voor een algemene teamscore. Simpel gezegd, je kunt als individu niet winnen door gewoon de beste racer te zijn; als het team het niet goed doet, doet niemand dat.

Team Sonic Racing geeft spelers een aantal hulpmiddelen om hun mederacers te helpen, waarvan ik er geen enkele heb gezien die eerder in dit soort coöperatieve racegames werd ingezet. Als je een item oppakt (genaamd Wisps) terwijl je rond het circuit racet, maar aanzienlijk verder in het pakket zit dan je teamgenoten, kun je op een knop drukken om dat item aan je team aan te bieden.

Als een van je teamleden het item accepteert en neemt, zal het zich naar hen toe verplaatsen, waardoor ze gemakkelijker inhalen (en hopelijk een paar mensen van je eigen staart stoten). Als je de speler bent die achterloopt, kun je dezelfde knop gebruiken om items van je team aan te vragen, en spelers met een beschikbaar item hebben de mogelijkheid om de items over te dragen.

Door items door te geven tussen je team, vijandelijke racers met spullen te raken of collaboratieve racetrajecten uit te zetten, zoals slipstream-boosts, kun je langzaam een ​​energiemeter voor het team opbouwen die, wanneer vol, geactiveerd kan worden om elke racer in je team een ​​korte tijd te geven. maar aanzienlijke snelheidsboost.

Onze eerste reactie

Wel, we weten dat dit op geen enkele manier concurrentie voor Mario Kart zal zijn. Maar buiten dat punt om, de beelden zijn kort en geven slechts een klein beeld van wat de game zal zijn. Dat gezegd hebbende; helaas zullen we, net als met alle 3D Sonic-titels, het eerst zelf moeten ervaren v0or we een echt vonnis geven. Maar onze buik zegt … nee … maar toch is het Sonic dus wie weet.

Ad