Team Sonic Racing – Sonic 30th Anniversary Edition vermelding

Team Sonic Racing – Sonic 30th Anniversary Edition vermelding

Sonic Colors Ultimate is misschien niet alles wat we dit jaar krijgen als het gaat om Sonic the Hedgehog.

Een Franse retailer die de Sonic Colors Ultimate- en Sonic Origins-collectie heeft uitgelekt, vermeldde Team Sonic Racing (Sonic 30e editie) voor de Nintendo Switch samen met een aantal andere online retailers.

Team Sonic Racing werd oorspronkelijk uitgebracht in 2019 en viel niet helemaal in de smaak in vergelijking met de vorige Sonic Racing-titels. De online modus was ook berucht omdat het moeilijk was om iemand te vinden om tegen te racen en de game kreeg niet echt ondersteuning na de lancering van ontwikkelaar Sumo Digital of uitgever SEGA, maar hoe dan ook, deze nieuwere versie zou enkele van de oorspronkelijke problemen kunnen oplossen.

Hoewel de 30e jubileumeditie van Team Sonic Racing nog moet worden bevestigd door SEGA, wordt de herziene editie geleverd met een speciaal Sonic-artworkboek en staat vermeld met een releasedatum voor 27 oktober.

Over Team Sonic Racing

Je moet snel gaan!

Team Sonic Racing combineert de beste elementen van arcade en snel racen terwijl je het opneemt tegen vrienden in intense multiplayer-races. Race samen en werk als een team door power-ups en snelheidsboosts te delen. Neem de controle over je racestijl – Kies uit 3 verschillende karaktertypes en ontgrendel game-veranderende voertuigaanpassingsopties die bij je racestijl passen. Versnellen. Maak je klaar – Team Racing met Sonic Speed!

Kenmerken:

  • Online multiplayer- en lokale coöp-modi – 12 spelers per race, gesplitst scherm voor 4 spelers en verschillende offline/online race-modi, waaronder Grand Prix-modus, tentoonstellingsmodus, tijdrit en Team Adventure-modus.
  • Teamracen – Race als een team, win als een team. Gebruik verschillende bewegingen om je teamgenoten te helpen, tegenstanders uit te schakelen en je Team Ultimate te ontketenen.
  • Prestaties en huidaanpassing – Verander het uiterlijk en de bediening van je voertuig (9 unieke onderdelen voor elk personage, in totaal 135 onderdelen).
  • Wisps – 14 spectaculaire aanvallende en verdedigende items om rivaliserende teams te helpen overwinnen en vooruit te komen.
  • Avontuurmodus – Unieke verhaalervaring waarin spelers kennismaken met de basisfuncties en personages van het spel.
  • Verschillende personages en klassen – 15 speelbare personages uit het hele Sonic-universum en 3 verschillende personagetypes, waaronder snelheids-, techniek- en krachtklassen.
Ad