Team Sonic Racing – SXSW 2019 Gameplay

Team Sonic Racing – SXSW 2019 Gameplay

Tijdens SXSW eerder deze maand heeft SEGA nog een paar details gegeven over het aankomende Team Sonic Racing, dat in mei naar de Nintendo Switch komt.

video

PS: Geen geluid … ja … we weten dat dat niet geweldig is!

Aanpassingen

Het bedrijf liet een aanpassingsvideo zien die aantoont wat je kunt doen om je racemachine te verfijnen. Nu is er een gameplay-video van het spel in actie verschenen waaruit duidelijk blijkt dat de vertraging het team een ​​kans heeft gegeven om de beelden te optimaliseren.

Over Team Sonic Racing

Team Sonic Racing combineert de beste elementen van arcade en snelle racegames in competitieve stijl, terwijl je je confronteert met vrienden in intense multiplayer-races. Race samen en werk samen als een team door power-ups en snelheidsboostjes te delen.

Neem de controle over je racestijl – Kies uit 3 verschillende personagetypes en ontgrendel de aan het voertuig aangepaste aanpassingsopties om aan je racestijl te voldoen. Maak het op. Versnellen. – Team Racing met Sonic Speed!

Belangrijkste kenmerken:

  • Online multiplayer- en lokale co-op-modi – 12 spelers per race, een gedeeld scherm met 4 spelers en verschillende offline / online racemodi, waaronder de Grand Prix-modus, de expositiemodus, de tijdritmodus en de teamavonturemodus.
  • Team Racing – Race als een team, win als een team. Gebruik verschillende teamacties om je teamgenoten te helpen, tegenstanders uit te schakelen en je Team Ultimate te ontketenen.
  • Prestaties en aanpassing van de huid – Verander het uiterlijk en de behandeling van uw voertuig
  • Wisps – 14 spectaculaire offensieve en verdedigende items om rivaliserende teams te helpen overwinnen!
  • Adventure Mode – Unieke verhaalervaring waarbij spelers kennis maken met basisfuncties en personages van het spel.
  • Verschillende personages en typen – 15 speelbare personages uit de hele Sonic Universe en 3 verschillende personagetypen, waaronder snelheid, techniek en kracht.
Ad