Team Sonic Racing Team Spotlight

Team Sonic Racing Team Spotlight

Eén game die deze winter zeker een hit zal worden bij Nintendo Switch-bezitters, is het aanstaande Team Sonic Racing van Sumo Digital en SEGA. SEGA heeft een nieuwe video uitgebracht die een kijkje neemt naar enkele van de nieuwe teammechanica in de nieuwste Sonic-racer.

video

Team Sonic Racing Team besturing

In de première video, kijk hoe Sonic en Friends samenwerken door unieke teamgebaseerde bewegingen te gebruiken om voorbij rivaliserende teams te racen. Fans zullen ook worden getrakteerd op debuutfilms van Team Rose, een sympathiek nieuw trio, en Ice Mountain, een bevroren terrein dat spelers uitdaagt op alle vaardigheidsniveaus.

Team Sonic Racing is ontwikkeld door de bekroonde studio Sumo en is de ultieme arcade en snelle racestijl in competitieve stijl, met je favoriete personages en omgevingen van over de hele Sonic Universe.

Race samen en win samen in de online multiplayer- of lokale coöpmodus met behulp van de dynamische teammechanica en voertuigaanpassingsfuncties om over de finishlijn te rennen. Voor een pre-order van de fysieke editie van Team Sonic Racing, bezoek www.teamsonicracing.com.

Details van digitale pre-order zullen op een later tijdstip beschikbaar zijn.

Bereid je voor om teamgenoten te assisteren en tegenstanders uit te schakelen met een verscheidenheid aan snelle bewegingen, waaronder:
Skimboost: vecht je teamgenoten weer in actie terwijl je voorbijrijdt!
Slingshot: Slipstream een ​​teamgenoot voor een katapult boost!

Rival Takedown: Sla gemarkeerde tegenstanders voor je uit en ren langs hen!
Item Box Transfer: verzend en ontvang wisps met teamgenoten overal op de baan!

Team Ultimate: gebruik Team Mechanics om je Team Ultimate-meter te vullen en een enorme teamboost los te laten!

Ad