Team17; fijne feestdagen + nieuwe trailer Yoku’s Island Express

Team17; fijne feestdagen + nieuwe trailer Yoku’s Island Express

Uitgever Team17 laat je met de nieuwste trailer van Yoku’s Island Express een blik werpen op de koude werelden in het platform-adventure spel en wil iedereen daarbij alvast fijne feestdagen wensen. 

Maak kennis met onze held, Yoku de mestkever. Hij komt aan op Mokumana Island om het werk over te nemen van de plaatselijke postmeester-pterodactylus. Hij verwacht een lui leventje, waarin hij niets doet dan zonnebaden en pakjes bezorgen in een tropisch paradijs!

Hij komt er echter al snel achter dat een oude god van het eiland zich in een rusteloze slaap bevindt, en een groot aantal kleurrijke, eigenaardige eilandbewoners wordt geplaagd door aardbevingen en onweer die veroorzaakt worden door zijn nachtmerries.

Het is Yoku’s taak om het eiland te doorkruisen met een unieke mix van flipperkast-mechanieken in een open wereld, terwijl hij op een geweldig avontuur gaat om anderen te helpen!

Flipper en stuiter de kleine hoofdrolspeler door het prachtig handgeverfde eiland terwijl je het postkantoor opnieuw opbouwt, het mysterie van het fruitaltaar oplost en een oude god uit zijn diepe slaap wekt.

Trailer

video

Yoku’s Island Express is in ontwikkeling voor Nintendo Switch en staat gepland voor 2018.