Team17 – Overcooked! 2 DLC & Automachef Gameplay

Team17 – Overcooked! 2 DLC & Automachef Gameplay

Team17 heeft onlangs een livestream van gameplay-opnames uitgevoerd met de nieuwste Overcooked! 2 DLC en hun gloednieuwe robo-kookspel Automachef!

Nieuwe Overcooked 2 Gameplay

Halverwege de video liet het team Automachef zien waar spelers robots in de juiste volgorde moeten programmeren en coderen om ervoor te zorgen dat ze de ingrediënten perfect door de productielijn leiden.

Gameplay begint om ongeveer 6:00;

Sluit je aan bij Brett, Jonno en Lauren (produceren!) Terwijl ze vast komen te zitten in een dubbele rekening voor een kookspel met gaar! 2 en Automachef!

Over Automachef

Het is tijd om vandaag de keuken van morgen te ontwerpen!

Plan. Positie. Programma: ontwerp en bouw geautomatiseerde restaurants en programmeer ze vervolgens als goed geoliede machines! Heb je een can-do instelling en de knowhow om de wereld van geautomatiseerde restaurants te veroveren?

Uitdagende puzzels: stel je geest bij terwijl je ingewikkelde ruimtelijke, resource management- en scenariopuzzels aanpakt! Niet genoeg hotdogs? Je zult het sorteren! Keukens in brand? Geen probleem voor een slimme mens zoals jij!

Meerdere hersenkietmodi: ga op campagneniveau, doorkruis je weg door de zakenwereld in de contractmodus, of ga gewoon uit je dak in de sandbox-testmodus en speel totdat je genoeg hebt

Eindeloze charme en eigenzinnige humor: allemaal in overvloed geleverd door onze hulpeloze, misleide ‘menselijke’ hoofdrolspeler – Robert Person. Wie is absoluut een mens. Stel geen vragen.

Ad