Tears Of the Kingdom – De kracht van Amiibo

Tears Of the Kingdom – De kracht van Amiibo

Samenvatting:

Begeef je op een bijzondere reis door The Legend Of Zelda: Tears Of the Kingdom met behulp van amiibo. We onthullen de geheimen van amiibo-compatibiliteit en de geweldige beloningen die ze opleveren. Van het verkrijgen van waardevolle items en wapens tot het versieren van Link in iconische outfits en paraglider-skins, de mogelijkheden zijn grenzeloos. Volg onze stapsgewijze instructies om amiibo naadloos te scannen en zie hoe de schatten voor je verschijnen. Mis de kans niet om je game-ervaring naar een hoger niveau te tillen en jezelf onder te dompelen in de wonderen van Tears Of the Kingdom.

Houd rekening met … mogelijke spoilers.


Tears of the Kingdom X Amiibo

The Legend Of Zelda: Tears Of the Kingdom, het nieuwste deel in de geliefde franchise, zet de traditie van het inbouwen van amiibo-functionaliteit voort. Door gebruik te maken van de kracht van amiibo-figuren, kunnen spelers een overvloed aan bonussen en beloningen ontgrendelen die hun game-ervaring verrijken. De sensatie van het scannen van een amiibo en het ontdekken van de schatten die erin zitten, voegt een extra laag spanning toe aan de toch al boeiende gameplay.

video
play-rounded-fill

Video credits; Austin John Plays

Compatibiliteit van Amiibo

In Tears Of the Kingdom zijn alle amiibo-figuren compatibel, waardoor spelers een breed scala aan opties krijgen om hun gameplay te verbeteren. Of je nu klassieke amiibo uit de Legend Of Zelda-serie hebt of figuren uit andere Nintendo-franchises, elk heeft zijn eigen unieke bijdrage aan de game. De Legend Of Zelda-amiibo-figuren nemen echter een speciale plaats in in Tears Of the Kingdom en geven toegang tot exclusieve beloningen en ontgrendelen extra functies.

Ontgrendelbare beloningen

Het scannen van de meeste amiibo-figuren in Tears Of the Kingdom zal spelers belonen met een willekeurig assortiment handige items. Deze items kunnen variëren van waardevolle verbruiksartikelen zoals voedsel en wapens tot essentiële hulpbronnen die Link helpen bij zijn zoektocht. Het zijn echter de Legend Of Zelda-amiibo-figuren die echt opvallen en speciale beloningen bieden die verder gaan dan het gebruikelijke tarief.

De 8-Bit Link-amiibo ontgrendelt bijvoorbeeld de Pixel Fabric, Hero Clothing Set en Random Equipment. Met dit nostalgische ensemble kunnen spelers Link in iconische heldenkleding kleden terwijl ze toegang krijgen tot krachtige uitrusting. Evenzo levert de Link’s Awakening Link-amiibo de Egg Fabric, Link’s Awakening Costume Set en Random Equipment op. Deze prachtige outfit is een eerbetoon aan de charmante kunststijl van Link’s Awakening, en de bijbehorende uitrusting biedt waardevolle hulp tijdens gevechten en verkenningen.

Fans van Ocarina Of Time zullen blij zijn te horen dat de Ocarina Of Time Link-amiibo de Lon Lon Fabric, Hero of Time-kostuumset en willekeurige uitrusting ontgrendelt. Met dit klassieke kostuum kunnen spelers de avonturen van de jonge Link herbeleven terwijl ze worden uitgerust met krachtige uitrustingen voor hun reis.

Als je op zoek bent naar een formidabeler uiterlijk, dan is de Majora’s Mask Link-amiibo de sleutel tot het ontgrendelen van de Majora’s Mask Fabric, het Fierce Deity-kostuum en het legendarische Fierce Deity Sword. Overschrijd de grenzen van gewone heldenmoed en ontketen de kracht van de woeste godheid met dit ontzagwekkende ensemble.

Voor degenen die het Twilight Princess-tijdperk koesteren, biedt de Twilight Princess Link-amiibo de Twilight Fabric, Hero of Twilight-kostuum en de geliefde Epona. Dompel jezelf onder in het schimmige rijk van Twilight en neem de gedaante aan van de Hero of Twilight met zijn karakteristieke blauwe tuniek. En met Epona aan uw zijde worden uw avonturen nog gedenkwaardiger.

Skyward Sword Link neemt je mee op een vliegende reis met de Sword Spirit Fabric, Sky Costume Set en het White Sword of the Sky. Stijg op naar de hemel en trek de kleding van het Skyward Sword-tijdperk aan terwijl je het heilige Witte Zwaard hanteert. Laat de wind je naar nieuwe hoogten brengen terwijl je de geheimen van het koninkrijk ontdekt.

De raadselachtige Wolf Link-amiibo, bekend om zijn verschijning in Twilight Princess, beloont spelers met de Twilight Fabric en een ruime voorraad vlees. Hoewel het misschien niet de traditionele uitrusting biedt, is de mogelijkheid om een ​​trouwe metgezel wolf op te roepen om je te helpen in je gevechten een onschatbare troef.

De Breath Of The Wild Link-amiibo biedt de iconische Breath of the Wild-tuniekstof en diverse uitrustingen. Terwijl je de uitgestrekte open wereld van Tears Of the Kingdom verkent, roept deze tuniek herinneringen op aan Link’s legendarische reis door de ruïnes van Hyrule. Bovendien zullen de verschillende uitrustingen van pas komen tijdens je zoektocht.

De Wind Waker Link-amiibo ontgrendelt de Red Lions Fabric en de Wind Waker-kostuumset. Vaar in stijl over de zeeën van Tears Of the Kingdom, gekleed in kleding die doet denken aan de cel-shaded wereld van Wind Waker. Laat de geest van de Hero of Winds je begeleiden op je nautische avonturen.

Young Link, de belichaming van jeugdige heldenmoed, biedt de Lon Lon-stof en het Hero of Time-kostuum aan. Geniet van de nostalgie van Ocarina Of Time terwijl je Link in zijn klassieke groene tuniek kleedt en opnieuw op heroïsche missies gaat.

Toon Link, de geanimeerde held uit Wind Waker, geeft toegang tot de Red Lions-stof en de Wind Waker-kostuumset. Sluit je aan bij Toon Link op zijn zeevarende escapades en herbeleef de grillige charme van Wind Waker in Tears Of the Kingdom.

De dappere Link (Rider)-amiibo levert de Hood Fabric en diverse uitrustingen. Dit veelzijdige assortiment apparatuur blijkt onmisbaar in verschillende scenario’s, zodat u altijd voorbereid bent op alle uitdagingen die voor u liggen.

De heldhaftige dames van de Legend Of Zelda-franchise hebben ook hun deel van de beloningen. De Breath Of The Wild Zelda-amiibo geeft je de Hyrule Princess Fabric en diverse items, waarmee je de gratie en elegantie van Princess Zelda zelf kunt belichamen.

Twilight Princess Zelda beloont spelers met de Princess of Twilight Fabric en een verzameling diverse items. Kanaliseer de kracht van Twilight en rust jezelf uit met essentiële items om je te helpen in je strijd tegen de oprukkende duisternis.

Toon Zelda, uit de wereld van Wind Waker, levert de Toon Zelda-stof en andere diverse items. Bundel je krachten met de pittige Toon Zelda en ontrafel de geheimen van de uitgestrekte oceaan, gebruik de diverse items om onderweg uitdagingen te overwinnen.

Skyward Sword Zelda biedt de Goddess Fabric en een scala aan diverse items. Omarm de goddelijke aanwezigheid van Zelda zelf en gebruik de kracht van de godin terwijl je door Tears Of the Kingdom navigeert.

De formidabele Smash Bros. Ganondorf-amiibo beloont spelers met de Demon King Fabric en de machtige Dusk Claymore. Omarm de duisternis en ontketen de kracht van Ganondorf, gebruik de formidabele Dusk Claymore om de harten van je vijanden angst aan te jagen.

Andere amiibo-figuren, zoals de Guardian, Bokoblin, Sheik, Daruk, Mipha, Revali en Urbosa, leveren hun eigen unieke stoffen en een selectie van diverse items. Deze items, afgestemd op hun respectievelijke karakters, bieden verschillende voordelen en hulp bij verschillende aspecten van je reis.

Conclusie:

Tot slot voegen amiibo-figuren een extra dimensie van spanning en beloningen toe aan The Legend Of Zelda: Tears Of the Kingdom. Door deze figuren te scannen, ontgrendelen spelers een breed scala aan bonussen, van waardevolle items en wapens tot speciale outfits en uitrusting. Met name de Legend Of Zelda amiibo-figuren bieden unieke beloningen waarmee spelers de iconische personages van de serie kunnen belichamen en hun game-ervaring kunnen verbeteren.

Door middel van een stapsgewijze handleiding hebben we je de kennis en tools gegeven om optimaal gebruik te maken van de amiibo-functionaliteit in Tears Of the Kingdom. Of je nu een fan bent van klassieke Legend Of Zelda-games of andere Nintendo-franchises, er staat een amiibo klaar om schatten voor je te ontgrendelen. Dus stof je verzameling af, scan die amiibo en laat het avontuur zich ontvouwen!

Veelgestelde vragen:
 • V1: Zijn alle amiibo-figuren compatibel met The Legend Of Zelda: Tears Of the Kingdom?
  • A1: Ja, alle amiibo-figuren zijn compatibel en bieden verschillende bonussen en beloningen.
 • V2: Wat voor soort beloningen kan ik verwachten van het scannen van amiibo in Tears Of the Kingdom?
  • A2: Het scannen van amiibo kan je waardevolle items, wapens, outfits en zelfs unieke uitrustingen opleveren die zijn gekoppeld aan Legend Of Zelda-personages.
 • V3: Hoe scan ik amiibo in Tears Of the Kingdom?
  • A3: Ga eerst naar het wapenwiel in het spel. Selecteer vervolgens de amiibo-vaardigheid en scan de amiibo met Joy-Con of een Pro Controller. De ontgrendelde items verschijnen voor Link zodat je ze kunt oppakken.
 • V4: Kan ik speciale outfits voor Link ontgrendelen met amiibo in Tears Of the Kingdom?
  • A4: Absoluut! Met name Legend Of Zelda-amiibo-figuren ontgrendelen speciale outfits en kostuums waarmee je Link kunt kleden in iconische kleding uit eerdere titels.
 • V 5: Hoe kan ik het meeste halen uit het gebruik van amiibo in Tears Of the Kingdom?
  • A5: Experimenteer met verschillende amiibo om verschillende beloningen te ontgrendelen. Gebruik ze strategisch om je gameplay te verbeteren, of het nu gaat om het aanschaffen van krachtige uitrustingen, het verkrijgen van toegang tot unieke vaardigheden of het gewoon toevoegen van een vleugje nostalgie aan je avontuur.
Ad