Tech analyse – Luigi’s Mansion 3 – Graphics verbeterd

Tech analyse – Luigi’s Mansion 3 – Graphics verbeterd

Luigi’s Mansion 3 werd vertoond op E3 2019, en veel fans merkten dat er sinds de aankondiging van de game veel verbetering was in de graphics.

video
play-rounded-fill

GameXplain heeft een technische analyse gedeeld die laat zien hoeveel de beelden in het spel zijn verbeterd sinds de eerste onthulling.

Over Luigi’s Mansion 3

Luigi’s droomvakantie verandert in een spookachtige – en kleverige – nachtmerrie in Luigi’s Mansion 3 voor Nintendo Switch!

Luigi begint aan een droomvakantie met Mario en vrienden bij het ontvangen van een uitnodiging voor een luxueus hotel. Zijn droom wordt echter al snel een nachtmerrie wanneer Koning Boo onthult dat alles een truc was om Mario en vrienden te vangen.

Met de hulp van Professor E. Gadd trekt de onwillige en laffe held Luigi opnieuw verraderlijke verdiepingen van het nu onheilspellende hotel op een zoektocht om hen te redden.

Gebruik de opgewaardeerde Poltergust G-00 om de verdediging van de geesten te slaan en weg te blazen, of Gooigi op te roepen, een volledig groene dubbelganger die Luigi kan helpen obstakels te overwinnen die hij niet alleen kan passeren. Verwissel tussen Luigi en Gooigi als één speler, of grijp een vriend en bestuur elk.

Voor meer hectische actie voor meerdere spelers racet u met de timer om verschillende doelen op een reeks verdiepingen in ScareScraper-modus te wissen. De ScareScraper-modus kan online of lokaal worden gespeeld met maximaal acht spelers op vier Nintendo Switch-systemen.

Kenmerken:

  • Hij is misschien nog steeds laf, maar Luigi heeft meer hulpmiddelen en vaardigheden tot zijn beschikking dan ooit tevoren. Master Luigi’s nieuwe krachtige moves van Slam, Suction Shot en Burst
  • Werk samen met de nieuwste uitvinding van Professor E. Gadd, Gooigi, een volledig groene dubbelganger die door nauwe ruimtes kan knijpen, op spikes kan lopen en Luigi anders kan helpen obstakels te overwinnen die hij niet alleen kan passeren
  • Wissel tussen Luigi en Gooigi uit als één speler, of grijp een vriend en bedien hem elk tegelijk
  • Verken het laatste resort, oplopend door zijn vloeren met verschillende thema’s vol eigenaardige constructies en angstaanjagende vijanden
  • Maximaal acht spelers kunnen de timer racen om de doelstellingen op een reeks verdiepingen in de ScareScraper te wissen
Ad