Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed – Onthulling van de Deluxe en Collector’s edites

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed – Onthulling van de Deluxe en Collector’s edites

Samenvatting:

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed is een langverwachte toevoeging aan de geliefde TMNT-franchise, die in 2024 op de Nintendo Switch verschijnt. Deze content duikt in de speciale Deluxe en Collector’s Editions van de game en biedt een gedetailleerd overzicht van de exclusieve items in elke versie. De Deluxe Edition, exclusief verkrijgbaar bij Walmart, bevat een exclusieve Steelbook, pin-badges, sleutelhangers en een artbook, allemaal geprijsd op $ 59,99 / £ 54,99 / € 59,99.

Aan de andere kant wordt de Collector’s Edition, exclusief verkrijgbaar bij GameStop, geleverd met een seizoenspas, een Pizza Van-beeldje, een LED-bord, pin-badges, patches, een muismat, een notitieboekje, een pen, een kunstboek , een poster, stickers en een verzameldoos, geprijsd op $ 199,99 / £ 219,99 / € 249,99. Deze inhoud biedt een uitgebreid overzicht van wat elke editie te bieden heeft, de aantrekkingskracht voor zowel gamers als verzamelaars, en de waardepropositie van deze exclusieve bundels. Door de unieke kenmerken en voordelen grondig te beschrijven, willen we potentiële kopers helpen een weloverwogen beslissing te nemen.


Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed – Fysieke edities

De Teenage Mutant Ninja Turtles-franchise is al tientallen jaren een geliefd onderdeel van de popcultuur en fascineert het publiek met zijn unieke mix van actie, humor en kameraadschap. De komende game, Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed, zal deze erfenis voortzetten met een spannende nieuwe release gepland voor 2024 op de Nintendo Switch. Dit nieuwe deel belooft een meeslepende game-ervaring te bieden die zowel oude fans van de serie als nieuwkomers zal aanspreken. Vooruitlopend op deze release zijn er twee speciale edities aangekondigd: de Deluxe Edition en de Collector’s Edition. Deze edities zitten boordevol exclusieve items die fans en verzamelaars zeker zullen bekoren.

Overzicht Deluxe-editie

De Deluxe Edition van Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed kost $ 59,99 / £ 54,99 / € 59,99 en zal exclusief verkrijgbaar zijn bij Walmart. Deze editie bevat een reeks verzamelobjecten die de algehele game-ervaring verbeteren. Naast de game zelf ontvangen kopers van de Deluxe Edition een exclusief Steelbook, vier pin-badges, vier sleutelhangers en een artbook. Elk van deze items is zorgvuldig ontworpen om de levendige en dynamische wereld van de Teenage Mutant Ninja Turtles te weerspiegelen, waardoor deze editie een must-have is voor toegewijde fans.

Steelbook-details

De exclusieve Steelbook in de Deluxe Edition is een opvallend item voor verzamelaars. Met hoogwaardig artwork dat de iconische helden in een halve schaal laat zien, is deze Steelbook niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook gebouwd om lang mee te gaan. Het duurzame materiaal zorgt ervoor dat het de spelschijf beschermt en tegelijkertijd dienst doet als opvallend displaystuk. Het artwork op de Steelbook is minutieus gedetailleerd en geeft de essentie van het TMNT-universum weer, waardoor het een gewaardeerde aanvulling is op elke collectie.

Pin-badgescollectie

De vier pin-badges in de Deluxe Edition zijn een ander hoogtepunt. Op elke badge staat een ander lid van het Teenage Mutant Ninja Turtles-team afgebeeld, in levendige details weergegeven. Deze badges zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze zowel duurzaam als visueel aantrekkelijk zijn. Fans kunnen deze badges met trots dragen of tentoonstellen als onderdeel van hun TMNT-memorabiliacollectie. De pin-badges zijn ontworpen om de unieke persoonlijkheden en stijlen van de personages weer te geven, waardoor een vleugje authenticiteit aan de collectie wordt toegevoegd.

Sleutelhangerfuncties

De vier sleutelhangers in de Deluxe Edition zijn niet alleen functioneel, maar ook prachtig vormgegeven. Elke sleutelhanger vertegenwoordigt een ander personage of element uit het TMNT-universum, waardoor fans een stukje van hun favoriete franchise overal mee naartoe kunnen nemen. Deze sleutelhangers zijn gemaakt van stevige materialen en zijn bestand tegen dagelijks gebruik en zien er nog steeds geweldig uit. De aandacht voor detail in het ontwerp zorgt ervoor dat elke sleutelhanger een waarheidsgetrouwe weergave is van de TMNT-personages en hun iconische beelden.

Artbook-inzichten

Het artbook in de Deluxe Edition biedt fans een dieper inzicht in het creatieve proces achter Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed. Dit kunstboek zit boordevol concept art, karakterontwerpen en inzichten achter de schermen en is een schat aan informatie voor zowel fans als kunstliefhebbers. De hoogwaardige afdrukken en gedetailleerde illustraties maken het een genot om er doorheen te bladeren en bieden een uniek kijkje in de wereld van TMNT en de moeite die erin is gestoken om dit spel tot leven te brengen.

Overzicht van de Collector’s Edition

De Collector’s Edition van Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed is een nog extravaganter aanbod, geprijsd op $ 199,99 / £ 219,99 / € 249,99 en exclusief verkrijgbaar bij GameStop. Deze editie is ontworpen voor de ultieme TMNT-fan en bevat een overvloed aan exclusieve items die verder gaan dan het standaard gamepakket. Naast de game zelf bevat de Collector’s Edition een seizoenspas, een Pizza Van-beeldje, een LED-bord, vijf pin-badges, vier patches, een muismat, een notitieboekje, een pen, een kunstboek, een poster, stickers en een verzamelbox. Elk van deze items is vervaardigd volgens de hoogste normen, zodat ze zowel door fans als verzamelaars gekoesterd zullen worden.

Seizoenpasgegevens

De seizoenspas in de Collector’s Edition biedt spelers toegang tot een schat aan extra content die na de release wordt uitgebracht. Dit omvat nieuwe niveaus, personages en missies, die uren extra gameplay bieden. De seizoenspas zorgt ervoor dat spelers lang na de eerste release kunnen blijven genieten van nieuwe content, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan de Collector’s Edition. De opname van de seizoenspas onderstreept de toewijding van de ontwikkelaars om de game en de community te ondersteunen met voortdurende updates en verbeteringen.

Pizzabusje

Een van de opvallende items in de Collector’s Edition is het Pizza Van-beeld. Dit ingewikkeld ontworpen beeld weerspiegelt het leuke en grillige karakter van het TMNT-universum, met een van de meest iconische voertuigen uit de serie. De aandacht voor detail bij het beeldhouwen en schilderen van het beeld maakt het tot een waar kunstwerk, perfect om tentoon te stellen in de collectie van elke TMNT-fan. Het Pizza Van-beeld voegt niet alleen een decoratief element toe aan de Collector’s Edition, maar dient ook als een nostalgische herinnering aan de geliefde TMNT-serie.

Specificaties van LED-borden

Het LED-bord in de Collector’s Edition is een uniek en functioneel memorabilia-stuk. Dit bord is ontworpen om eruit te zien als een klassiek TMNT-logo en kan worden verlicht om een ​​vleugje TMNT-flair aan elke kamer toe te voegen. Het bord is gemaakt van hoogwaardige materialen en is voorzien van heldere, duurzame LED’s, waardoor het een opvallend stuk blijft in elke collectie. Het LED-bord is niet alleen een geweldig decoratief item, maar ook een gespreksstarter voor elke TMNT-liefhebber.

Extra merchandise in Collector’s Edition

Naast de belangrijkste items bevat de Collector’s Edition een reeks kleinere maar even indrukwekkende merchandise. Dit omvat vijf pin-badges, elk met verschillende karakters of elementen uit het TMNT-universum; vier patches die op kleding of accessoires kunnen worden bevestigd; een muismat ontworpen met TMNT-artwork; een notitieboekje en pen voor het noteren van aantekeningen of schetsen; een kunstboek vergelijkbaar met dat in de Deluxe Edition; een poster met exclusief artwork; en een velletje stickers. Al deze items worden verpakt in een prachtig ontworpen verzameldoos, waardoor deze editie een ware schatkamer is voor TMNT-fans.

Vergelijking van Deluxe en Collector’s Editions

Als je de Deluxe Edition en de Collector’s Edition van Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed vergelijkt, is het duidelijk dat elk zijn eigen, unieke reeks voordelen biedt. De Deluxe Edition is betaalbaarder en bevat een selectie hoogwaardige items die de algehele game-ervaring verbeteren. De Collector’s Edition is weliswaar duurder, maar biedt een veel groter aanbod aan exclusieve merchandise, waardoor deze ideaal is voor de meest toegewijde TMNT-fans. Beide edities bieden unieke verzamelobjecten die niet beschikbaar zijn in de standaardversie van de game, waardoor fans die in deze edities investeren iets heel speciaals zullen hebben.

Waar te koop

De Deluxe Edition van Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed zal exclusief verkrijgbaar zijn bij Walmart, terwijl de Collector’s Edition alleen kan worden gekocht bij GameStop. Beide retailers bieden pre-orderopties, zodat fans hun exemplaar kunnen beveiligen vóór de officiële release. Er worden links naar de pre-orderpagina’s verstrekt zodra deze beschikbaar zijn, zodat fans gemakkelijk toegang kunnen krijgen tot de editie van hun keuze. De exclusiviteit van deze edities vergroot hun aantrekkingskracht, waardoor ze zeer gewild zijn bij zowel verzamelaars als fans.

Waarom verzamelaars deze edities zouden moeten overwegen

Voor verzamelaars bieden de Deluxe en Collector’s Editions van Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed een unieke kans om een ​​stukje TMNT-geschiedenis te bezitten. De hoogwaardige merchandise die in elke editie is opgenomen, is ontworpen om zowel casual fans als hardcore verzamelaars aan te spreken, en biedt items die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook rijk aan details en vakmanschap. De exclusiviteit van deze edities, in combinatie met de iconische status van de TMNT-franchise, zorgt ervoor dat ze de komende jaren een aanzienlijke waarde zullen behouden. Verzamelaars die iets speciaals aan hun collectie willen toevoegen, zullen merken dat deze edities de perfecte mix van nostalgie en kwaliteit bieden.

Conclusie

Concluderend bieden de Deluxe en Collector’s Editions van Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed fans een opwindende reeks exclusieve merchandise die de algehele game-ervaring verbetert. Van de prachtig vormgegeven Steelbook en pinbadges in de Deluxe Edition tot het uitgebreide assortiment items in de Collector’s Edition, er is voor iedere TMNT-fan iets om van te genieten. Of je nu een gewone speler bent of een toegewijde verzamelaar, deze edities bieden unieke en waardevolle toevoegingen aan je TMNT-collectie. Omdat ze exclusief verkrijgbaar zijn bij Walmart en GameStop, zullen deze edities zeer gewilde items worden, waardoor ze een must-have zijn voor elke echte TMNT-liefhebber.

Veelgestelde vragen
 • Wanneer komt Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed uit?
  • Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed staat gepland voor release op de Nintendo Switch in 2024.
 • Wat zit er in de Deluxe Edition van TMNT: Mutants Unleashed?
  • De Deluxe Edition bevat de game, een exclusieve Steelbook, vier pin-badges, vier sleutelhangers en een artbook, exclusief verkrijgbaar bij Walmart voor $ 59,99 / £ 54,99 / € 59,99.
 • Wat zit er in de Collector’s Edition van TMNT: Mutants Unleashed?
  • De Collector’s Edition bevat de game, een seizoenspas, een Pizza Van-standbeeld, een LED-bord, vijf pin-badges, vier patches, een muismat, een notitieboekje, een pen, een kunstboek, een poster, stickers en een verzamelbox, exclusief verkrijgbaar bij GameStop voor $ 199,99 / £ 219,99 / € 249,99.
 • Waar kan ik de Deluxe en Collector’s Editions van TMNT: Mutants Unleashed kopen?
  • De Deluxe Edition is exclusief verkrijgbaar bij Walmart en de Collector’s Edition is exclusief verkrijgbaar bij GameStop. Beide edities bieden pre-orderopties.
 • Waarom zou ik overwegen de Collector’s Edition te kopen?
  • De Collector’s Edition biedt een uitgebreid aanbod aan exclusieve merchandise, waaronder een seizoenspas en hoogwaardige verzamelobjecten, waardoor het ideaal is voor toegewijde TMNT-fans en verzamelaars die een stukje TMNT-geschiedenis willen bezitten.