Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge – April O’Neil is speelbaar

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge – April O’Neil is speelbaar

Eerder Dotemu onthulde Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge – een nieuwe coöp-brawler met de schildpadden van weleer.

Het bedrijf heeft onthuld dat April O’Neil, de terugkerende metgezel van de schildpadden, ook een speelbaar personage in de game zal zijn. Volgens Dotemu zal april meer behendige bewegingen bevatten en een verreikende glijbaan waarmee ze vijanden snel kan naderen.

video
play-rounded-fill

Over April O’Neil

Gehuld in haar iconische gele jumpsuit en betrouwbare rapportageuitrusting, ontketent April een reeks klappen tegen de sluwe soldaten van de Foot Clan via nieuwe gameplay. Haar behendigheid en verreikende slide-kicks helpen haar om snel doelen te bereiken, en ze bewijst eens te meer dat de schildpadden kunnen vertrouwen op haar niet-aflatende steun, zelfs door plakjes pizza heen.

Over Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge

HELDEN IN EEN HALVE SCHAAL

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge biedt baanbrekende gameplay die is geworteld in tijdloze klassieke vechtmechanica, aangeboden door de beat ’em up-experts van Dotemu (Streets of Rage 4) en Tribute Games. Baan je een weg door prachtige pixelart-omgevingen en versla tonnen helse vijanden met je favoriete Turtle, elk met zijn eigen vaardigheden en bewegingen – waardoor elke run uniek is! Kies een vechter, gebruik radicale combo’s om je tegenstanders te verslaan en ervaar intense gevechten vol adembenemende actie en waanzinnige ninja-vaardigheden. Blijf scherp terwijl je het alleen opneemt tegen Shredder en zijn trouwe Foot Clan, of grijp je beste vrienden en speel met maximaal vier spelers tegelijk!

SCHILDPADJONGENS SNIJDEN KRANG GEEN SLACK

Met Bebop en Rocksteady die Channel 6 aanvallen en superknokke apparaten stelen om het nieuwste verwrongen plan van Krang en Shredder te ondersteunen, ziet Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge de Turtles vechten over een rechtvaardige reeks tijdloze TMNT-locaties. Van Manhattan en Coney Island tot stadsdaken en vochtige riolen, help het angstaanjagende viertal Foot Soldiers, Triceraton Warriors en Rock Troops helemaal naar Dimension X!

SCHILDPAD KRACHT!!

Geniet van verbluffende full-color pixelart-graphics en een vintage TMNT-sfeer die je meteen terugbrengt naar de geweldige jaren 80. Elk personage, voertuig, wapen, item en achtergrond is rechtstreeks geïnspireerd op de tv-show uit 1987, waardoor je het gevoel hebt alsof je in de televisie bent gestapt – met een geweldige mix van moordende humor en actievolle avonturen!

Ad