Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge bevestigd, lanceert in 2021

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge bevestigd, lanceert in 2021

Dotemu kondigde aan dat het bezig was met Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge – een nieuwe beat-em-up geïnspireerd op prachtige pixelillustraties.

Tijdens de Indie World Showcase maakte de uitgever officieel bekend dat de game inderdaad naar de Nintendo Switch gaat. In feite wordt de game later in 2021 voor het platform gelanceerd!

video

Over Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge

HELDEN IN EEN HALVE SCHAAL

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge biedt baanbrekende gameplay die is geworteld in tijdloze klassieke vechtmechanismen, aangeboden door de beat ’em up-experts van Dotemu (Streets of Rage 4) en Tribute Games. Baan je een weg door prachtige pixel-art-omgevingen en dood tonnen helle vijanden met je favoriete schildpad, elk met zijn eigen vaardigheden en bewegingen – waardoor elke run uniek is! Kies een jager, gebruik radicale combo’s om je tegenstanders te verslaan en ervaar intense gevechten boordevol adembenemende actie en buitensporige ninjavaardigheden. Blijf scherp als je het alleen opneemt tegen Shredder en zijn trouwe Foot Clan, of pak je beste buds en speel met maximaal vier spelers tegelijk!

TURTLE-JONGENS SNIJDEN KRANG NIET GEEN SLAG

Met Bebop en Rocksteady die Channel 6 aanvallen en super knoestige apparaten stelen om het nieuwste verwrongen plan van Krang en Shredder te ondersteunen, ziet Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge de Turtles vechten op een rechtschapen reeks tijdloze TMNT-locaties. Van Manhattan en Coney Island tot daken van steden en bedompte riolen, help het angstaanjagende viertal Foot Soldiers, Triceraton Warriors en Rock Troops helemaal naar Dimension X te verslaan!

TURTLE POWER !!

Geniet van verbluffende pixelart-afbeeldingen in kleur en een vintage TMNT-sfeer die je meteen terugbrengt naar de geweldige jaren 80. Elk personage, voertuig, wapen, item en achtergrond is rechtstreeks geïnspireerd door de tv-show uit 1987, waardoor je het gevoel hebt alsof je de televisie bent binnengestapt – met een geweldige mix van geweldige humor en avonturen boordevol actie!

Kenmerken:

  • Gnarly game-design neemt je mee terug naar de jaren 80
  • Prachtige pixelkunstafbeeldingen in kleur
  • Old-school gameplay verbeterd met superfrisse mechanica
  • Maximaal vier spelers tegelijkertijd
  • Speel met iconische TMNT-personages en -voertuigen in diverse gameplay-opties
  • Radicale nieuwe verhaalmodus
  • En er komen er nog meer!
Ad