Teenage Mutant Ninja Turtles The Cowabunga Collection komt in 2022

Teenage Mutant Ninja Turtles The Cowabunga Collection komt in 2022

Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Compilation is de titel van een legendarische Teenage Mutant Ninja Turtles-videogamecollectie die Konami heeft aangekondigd. De collectie bevat de volgende oude Teenage Mutant Ninja Turtles-titels, die zullen worden uitgebracht op de Nintendo Switch-systemen:

video
play-rounded-fill

Over Teenage Mutant Ninja Turtles The Cowabunga Collection

Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection haalt Leonardo, Donatello, Raphael en Michelangelo terug uit het riool! Dertien gekke games uit KONAMI’s volledige portfolio van oude 8-bit, 16-bit en arcade Teenage Mutant Ninja Turtles (TMNT)-titels komen naar PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch , en PC Steam in combinatie met Nickelodeon. In 2022 zal een fysieke retail- en digitale editie met een adviesprijs van $ 39,99 beschikbaar zijn.

KONAMI’s aanpassingen van de helden in een halve schaal zetten de standaard in beat ’em up, actiegames, en deze ongelooflijke verzameling van dertien originele klassiekers geeft een frisse kijk op waarom het achtervolgen van Shredder, vechten tegen de voet en in de war raken met Bebop en Rocksteady zetten de standaard in beat ’em up, actiegames.

 • Teenage Mutant Ninja Turtles (Arcade)
 • Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time (Arcade) 
 • Teenage Mutant Ninja Turtles (NES)
 • Teenage Mutant Ninja Turtles II: The Arcade Game (NES)
 • Teenage Mutant Ninja Turtles III: The Manhattan Project (NES)
 • Teenage Mutant Ninja Turtles: Tournament Fighters (NES)
 • Teenage Mutant Ninja Turtles IV: Turtles in Time (Super Nintendo)
 • Teenage Mutant Ninja Turtles: Tournament Fighters (Super Nintendo)
 • Teenage Mutant Ninja Turtles: The Hyperstone Heist (Sega Genesis)
 • Teenage Mutant Ninja Turtles: Tournament Fighters (Sega Genesis)
 • Teenage Mutant Ninja Turtles: Fall of The Foot Clan (Game Boy)
 • Teenage Mutant Ninja Turtles II: Back From The Sewers (Game Boy)
 • Teenage Mutant Ninja Turtles III: Radical Rescue (Game Boy)

KONAMI werkte samen met game-ontwikkelaar Digital Eclipse om deze klassiekers vakkundig aan te passen voor moderne spelsystemen met een fantastische set levenskwaliteitsfuncties zoals opslaan en terugspoelen op op elk moment, knoptoewijzing en online spelen toegevoegd voor bepaalde games, met lokaal bankspel voor alle titels waar oorspronkelijk de bedoeling was. Elke titel in de Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection heeft een digitale spelgids om spelers te helpen bij het vechten en zwemmen door uitdagende locaties.

De games zijn geïnspireerd op de personages en ideeën van de Teenage Mutant Ninja Turtles, een tekenfilm- en stripreeks voor kinderen uit de jaren 80 die zich afspeelt in een gefictionaliseerde New York City, riolen, futuristische vijandelijke bases en zelfs voorbij de tijd! The Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection, gecreëerd in samenwerking met Nickelodeon, zal een samengesteld museum bevatten met afbeeldingen uit de originele cartoons, strips en ander vintage TMNT-mediamateriaal, evenals een schat aan extra’s. Daarnaast zullen er nooit eerder vertoonde ontwikkelingsgraphics, tekeningen en game-designmateriaal te zien zijn.

Zoals je wellicht weet, werkt Dotemu, de maker van Streets of Rage 4, nu aan Teenage Mutant Ninja Turtles Shredder’s Revenge, een compleet nieuw avontuur dat dit jaar uitkomt.