Temtem – 1.0 features

Temtem – 1.0 features

Temtem zal versie 1.0 zijn als het gaat om Nintendo Switch, en ontwikkelaar Crema en uitgever Humble Games hebben een nieuwe trailer uitgebracht die laat zien wat er beschikbaar zal zijn. Inbegrepen zijn het nieuwe Tamer’s Paradise-eiland, verschillende manieren om te vechten, beloningen en meer.

video
play-rounded-fill

Over Temtem

Temtem is een avonturenspel waarin je met veel andere mensen wezens verzamelt. Reis met je Temtem-squadron door de prachtige Airborne-archipel. Vang elke Temtem, vecht tegen andere temmers, verander je huis, ga op avontuur met een vriend of kijk gewoon rond in de online wereld.

Functies

  • Verhaalcampagne: reis over zes prachtige eilanden en vecht tegen de kwaadaardige Clan Belsoto op weg om een ​​Temtem-temmer te worden.
  • Online Wereld – De dagen van alleen reizen zijn voorbij. In Temtem zijn er veel mensen tegelijk in de wereld. Temmers van over de hele wereld kunnen meedoen, en je zult ze om je heen kunnen zien terwijl ze deelnemen aan het avontuur en strijden om de beste Temtem-temmer te worden.
  • Coöp-avontuur: je kunt op elk moment samenwerken met een vriend en samen aan je volgende doel werken. Je kunt nieuwe Temtem vangen, een route voltooien of een Temtem-leider bevechten terwijl je met een vriend vecht in dubbele gevechten.
  • Huisvesting: je kunt een huis kopen in Atoll Row en het inrichten zoals je wilt. Als je nieuwe meubels koopt en je muren schildert, ben je klaar om mensen te ontvangen.
  • Aanpassen: je kunt het uiterlijk van je personage veranderen om het te laten opvallen en nieuwe kleren te krijgen terwijl je vecht tegen andere temmers. Kies een gekke hoed, een comfortabel sweatshirt en een broek en je bent klaar om te gaan! Of misschien verkleed je je liever helemaal als je favoriete Temtem?
  • Competitief: kies acht Temtem om te beginnen, en dan begint de “pick and ban”-fase. Kies om de beurt je Temtem en verban die van je tegenstander. Als je al je keuzes hebt gemaakt en je beurt voorbij is, heb je een groep van vijf Temtem en begint de strijd.

Wat is er nieuw? Lancering in Temtem

Seizoenen: nadat versie 1.0 uitkomt, voegen we seizoensupdates en een Battle Pass toe met zowel gratis als betaalde tracks om beloningen te krijgen.

Eindspel-eiland: de Airborne-archipel wordt voltooid door het laatste eiland toe te voegen. Dit eiland heeft nieuwe dingen te doen die je vaardigheden als Temtem-temmer op de proef stellen. Er zullen ook nieuwe plekken zijn om te winkelen en te ontdekken met vrienden.

In de Premium Store vind je elke week nieuwe exclusieve cosmetische artikelen. Met elk nieuw seizoen worden er nieuwe toegevoegd.

Op 6 september 2022 komt Temtem uit voor Nintendo Switch.