Temtem – Anime-Style Trailer, Komt in 2021

Temtem – Anime-Style Trailer, Komt in 2021

Ontwikkelaar Crema heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor hun aankomende Massive Multiplayer Online-game Temtem.

Temtem is een monstervangspel dat sterk is geïnspireerd op Pokemon.

Het gebruikt veel vergelijkbare spelmechanieken en elementen, maar heeft uitgebreidere multiplayer-functies en een enorm aantal originele wezens. Wat nog steeds interessant is, is een van Temtem’s beestjes een beroemde Fakemon Platypus Starter uit de pre-releaseperiode van Pokemon Sword And Shield, opgenomen vanwege de toestemming van de maker.

Temtem uitgebracht in Early-Access voor Steam op 21 januari, en is momenteel gepland om te lanceren voor Switch in 2021 volgens de ontwikkelaars.

Ontemoet Temtem

video
play-rounded-fill

Video credits: IGN

Meer gameplay

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

Video credits; HumbleBundle.

Over Temtem

Temtem is een enorm avontuur voor het verzamelen van wezens met meerdere spelers.

Elk kind droomt ervan Temtem Temmer te worden; het verkennen van de zes eilanden van de Airborne-archipel, het ontdekken van nieuwe soorten en het maken van goede vrienden onderweg. Nu is het jouw beurt om een ​​episch avontuur aan te gaan en die dromen waar te maken.

Vang nieuwe Temtem op de drijvende eilanden van Omninesia, vecht met andere tamers op de zandstranden van Deniz of handel met je vrienden op de met as bedekte velden van Tucma. Versla de altijd vervelende Clan Belsoto en beëindig zijn complot om over de Archipel te heersen, versla alle acht Dojo-leiders en word de ultieme Temtem-temmer!

Dit zijn de drijvende eilanden waar Temtem en mensen vreedzaam naast elkaar bestaan. Elk eiland is een heel andere wereld, maar er is iets dat we allemaal gemeen hebben – onze liefde voor Temtem en Temtem gevechten! Onverschrokken tamers zoals jij reizen op luchtschepen naar de verste uithoeken van de archipel om de beste Temtem te vinden. Elke jonge temmer droomt ervan de beste te worden …

Kenmerken

  • Verhaalcampagne: reis over zes levendige eilanden en ga op avontuur om Temtem-temmer te worden terwijl je vecht tegen de kwaadaardige Clan Belsoto.
  • Online wereld: de dagen van solo reizen zijn voorbij; in Temtem is de wereld massaal multiplayer. Tamers van over de hele wereld kunnen meedoen en je kunt ze om je heen zien, samen met jou het avontuur beleven en vechten om de beste Temtem-tamer te worden.
  • Co-Op Adventure: je kunt op elk moment de krachten bundelen met een vriend en samenwerken aan je volgende doel. Vang nieuwe Temtem, voltooi een route of neem het op tegen een Temtem-leider; allemaal terwijl je samen met je vriend vecht in dubbele gevechten!
  • Huisvesting: Koop je eigen huis op Atoll Row en versier het op jouw manier. Koop nieuw meubilair, kleur je muren en je bent klaar om je vrienden uit te nodigen!
  • Aanpassen: pas je personage aan om op te vallen en nieuwe cosmetica te krijgen terwijl je tegen andere tamers vecht. Kies een gekke hoed, een comfortabel sweatshirt, een broek en je bent klaar om te gaan! Of draag je liever een volledige cosplay van je favoriete Temtem?
  • Concurrerend: begin door 8 Temtem te kiezen en de pick and ban-fase begint. Om de beurt met je rivaal om je Temtem te kiezen en hun te verbieden. Wanneer alle beslissingen zijn genomen en de beurten zijn beëindigd, eindig je met een ploeg van 5 Temtem en begint de strijd.
  • Altijd groeiend: er wordt voortdurend nieuwe inhoud toegevoegd aan Temtem, nieuwe evenementen, nieuwe missies, nieuwe cosmetica, nieuwe Temtem en nieuwe manieren om te spelen!
Ad