Temtem – Fysieke editie pre-order

Temtem – Fysieke editie pre-order

Wilt u Temtem toevoegen aan uw Nintendo Switch-bibliotheek? U kunt nu alvast een exemplaar voor uw schappen reserveren! Amazon en Best Buy zijn begonnen met het aannemen van bestellingen voor de reguliere fysieke versie van de aanstaande Nintendo Switch-release.

Over TemTem

Temtem is een massaal multiplayer-avontuur voor het verzamelen van wezens waarin spelers op avontuur gaan met hun Temtem-team in de prachtige Airborne-archipel. Elke Temtem vangen, vechten tegen andere temmers, hun huis aanpassen, deelnemen aan de zoektocht van een vriend of de dynamische online omgeving verkennen, het zijn allemaal opties voor spelers.

Verhaalcampagne: reis door zes levendige eilanden op een reis om een ​​Temtem-temmer te worden terwijl je vecht tegen de snode Clan Belsoto.

De dagen van alleen reizen zijn voorbij in Temtem; de wereld is massaal multiplayer. Temmers van over de hele wereld kunnen meedoen, en je zult ze overal om je heen zien, genietend van de reis met je en strijden om de beste Temtem-temmer te worden.

Coöp-avontuur: je kunt op elk moment samenwerken met een buddy om naar je volgende doel te werken. Versla een Temtem-leider, voltooi een route en vang meer Temtem terwijl je vecht met een buddy in dubbele gevechten!

Huisvesting: Koop je eigen huis op Atoll Row en pas het naar wens aan. Koop nieuwe meubels en verf je muren, en je bent klaar om je gasten te vermaken!

Pas je personage aan om je te onderscheiden van de massa en ontvang extra cosmetica terwijl je vecht tegen andere temmers. Kies een gekke hoed, een comfortabele hoodie en een spijkerbroek en je bent klaar om te gaan! Of misschien verkleed je je graag als je favoriete Temtem?

Competitief: begin door 8 Temtem te selecteren, waarna de pick-and-ban-fase begint. Kies om de beurt je Temtem en verban die van je tegenstander. Wanneer alle keuzes zijn gemaakt en de beurten zijn voltooid, heb je een team van 5 Temtem en begint het gevecht.

Ad