Temtem herbevestigd nadat PS4- en Xbox One-versies waren geannuleerd

Temtem herbevestigd nadat PS4- en Xbox One-versies waren geannuleerd

Ontwikkelaar Crema heeft een paar updates gedeeld over hun aanstaande monster-vangspel Temtem.

In een update van hun Kickstarter-pagina onthulde het ontwikkelingsteam dat Temtem niet langer zal lanceren voor PS4 en Xbox One, vermoedelijk omdat hun opvolgers van de volgende generatie snel naderen en een release op die consoles meer zal zijn lonend.

Komt nog steeds naar Nintendo Switch

Hoewel sommigen zich misschien hebben afgevraagd of dit van invloed zou zijn op de status van de Switch-versie, ging het team naar Twitter om te bevestigen dat het nog steeds op schema ligt voor een release in 2021.

Bovendien hebben donateurs die worden getroffen door de PS4- en Xbox One-annulering de optie om de Switch- of pc-versies als alternatief te ontvangen.

En er werd ook een nieuwe trailer voor de game gedeeld in een recente Playstation State Of Play-presentatie, waarin werd aangekondigd dat deze in plaats daarvan naar PS5 zal gaan;

video

Over TemTem

Temtem is een spel gemaakt door Crema, een spelontwikkelingsbedrijf uit Madrid, Spanje. Temtem is een massaal multiplayer-avontuur voor het verzamelen van wezens. Het werd met succes gefinancierd in een Kickstarter-campagne op 3 juni 2018. Het spel is uitgegeven door Humble.

Temtem is momenteel in ontwikkeling. Het werd op 21 januari 2020 uitgebracht op Steam Early Access.