Temtem in afwachting van certificering

Temtem in afwachting van certificering

Temtem, een monsterlijke MMORPG, komt binnenkort naar Nintendo Switch, volgens ontwikkelaar Crema. Temtem is ingediend bij Nintendo voor zijn eerste Nintnedo Switch-certificering, volgens een officiële blogpost. Dit is de eerste stap in het proces om een ​​game te laten certificeren op de Switch, en de game zal nog een aantal andere tests moeten doorstaan ​​voordat hij wordt goedgekeurd. Ondertussen werkt het team aan het optimaliseren van de game voor Nintendo Switch om te garanderen dat deze er goed uitziet en goed presteert.

Crema bevestigt certificering

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we Nintendo de eerste pre-release build voor Nintendo Switch-certificering hebben geleverd! Als je bekend bent met game-ontwikkeling, of als je toevallig langskwam bij onze Discord-server terwijl we erover spraken, is certificering een reeks processen waarbij de platformeigenaar de huidige status van onze game beoordeelt en evalueert om de geschiktheid ervan te bepalen voor release op dat platform. Dit is slechts de eerste stap om de game klaar te maken voor het platform; we zullen verdere certificering moeten ondergaan zodra de game dichter bij de lancering komt, maar we proberen te anticiperen en ons voor te bereiden op mogelijke problemen door vroeg te beginnen.

Hoewel de Nintendo Switch-versie die we zojuist hebben ontvangen nog niet klaar is voor jullie, onze spelers, hopen we dit certificeringsproces snel te doorlopen, zodat we kunnen werken aan het verbeteren van de game voor het platform. Temtem is visueel fors, ondanks het feit dat sommige mensen ons niet vertrouwen, en dit is het grootste obstakel op onze weg. We zijn hard aan het werk om de game te optimaliseren voor zowel visuele perfectie als fatsoenlijke prestaties op de handheld, en zodra we elk aspect van de game polijsten en perfectioneren, zullen we ervoor zorgen dat we een video plaatsen zodat je het zelf kunt zien.

Over TemTem

Temtem is een Humble Bundle-gepubliceerde massaal multiplayer online role-playing game (MMORPG), geproduceerd door het Spaanse ontwikkelingsbedrijf Crema. De game werd op 21 januari 2020 in Early Access op Steam gepubliceerd en op 8 december 2020 op PlayStation 5, waarna de Nintendo Switch- en Xbox Series X/S-versies in 2022 volgen. De game is een videogame met wezensverzameling op de Unity-programmeerengine en is sterk beïnvloed door Nintendo’s Pokémon-serie.

Ad