Temtem – Komt op 6 September 2022

Temtem – Komt op 6 September 2022

Na lang wachten heeft ontwikkelaar Crema de Nintendo Switch-releasedatum voor Temtem bevestigd.

De definitieve release van deze monsterlijke MMORPG voor Switch en andere platforms staat gepland voor 6 september 2022. Het zal zowel digitaal als fysiek toegankelijk zijn, met een Collector’s Edition op komst. De Collector’s Edition bevat een collector’s edition-doos, “Temtem Replica’s”, spelden, geweven patches en een standbeeld met drie van de begin Temtem van de game, maar bevat geen exemplaar van de game.

video
play-rounded-fill

Over Temtem

Temtem is een avontuur voor het verzamelen van wezens met een grote multiplayer-component.

Elk kind fantaseert ervan een Temtem-temmer te worden en de zes eilanden van de Airborne-archipel te bezoeken, nieuwe soorten te vinden en nieuwe vrienden te ontmoeten. Het is nu aan jou om op een geweldige zoektocht te gaan en je dromen waar te maken.

Vang nieuwe Temtem op de drijvende eilanden van Omninesia, concurreer met andere temmers op de zandstranden van Deniz of handel met vrienden in Tucma’s met as bedekte weiden. Versla de onaangename Clan Belsoto en stop zijn plan om de archipel te beheersen, versla alle acht Dojo-leiders en word de grootste Temtem-temmer!

Dit zijn de rustige drijvende eilanden waar Temtem en mensen samenleven. Elk eiland is een heel aparte omgeving, maar we hebben allemaal één ding gemeen: onze passie voor Temtem- en Temtem-oorlogen! Temmers zoals jij vliegen op luchtschepen naar de verste uithoeken van de archipel op zoek naar de grootste Temtem. Elke jonge temmer streeft ernaar de beste te zijn…

Verhaalcampagne: reis door zes levendige eilanden op een reis om een ​​Temtem-temmer te worden terwijl je vecht tegen de snode Clan Belsoto.

De dagen van alleen reizen zijn voorbij in Temtem; de wereld is massaal multiplayer. Temmers van over de hele wereld kunnen meedoen, en je zult ze overal om je heen zien, genietend van de reis met je en strijden om de beste Temtem-temmer te worden.

Coöp-avontuur: je kunt op elk moment samenwerken met een buddy om naar je volgende doel te werken. Versla een Temtem-leider, voltooi een route en vang meer Temtem terwijl je vecht met een buddy in dubbele gevechten!

Huisvesting: Koop je eigen huis op Atoll Row en pas het naar wens aan. Koop nieuwe meubels en verf je muren, en je bent klaar om je gasten te vermaken!

Pas je personage aan om je te onderscheiden van de massa en ontvang extra cosmetica terwijl je vecht tegen andere temmers. Kies een gekke hoed, een comfortabele hoodie en een spijkerbroek en je bent klaar om te gaan! Of misschien verkleed je je graag als je favoriete Temtem?

Competitief: begin door 8 Temtem te selecteren, waarna de pick-and-ban-fase begint. Kies om de beurt je Temtem en verban die van je tegenstander. Wanneer alle keuzes zijn gemaakt en de beurten zijn voltooid, heb je een team van 5 Temtem en begint het gevecht.