Temtem – Launch Trailer

Temtem – Launch Trailer

Na lang wachten is Temtem nu beschikbaar op Nintendo Switch. De enorme multiplayer-game over het verzamelen van wezens is nu zowel digitaal als fysiek beschikbaar voor Nintendo Switch. Na twee jaar vroege toegang op pc, is de game nu in versie 1.0, de meest complete staat.

video
play-rounded-fill

Over Temtem

Temtem is een avonturenspel waarin je met veel andere mensen wezens verzamelt. Reis met je Temtem-squadron door de prachtige Airborne-archipel. Vang elke Temtem, vecht tegen andere temmers, verander je huis, ga op avontuur met een vriend of kijk gewoon rond in de online wereld.

Belangrijkste kenmerken:

Verhaalcampagne: reis over zes prachtige eilanden en vecht tegen de kwaadaardige Clan Belsoto op weg om een ​​Temtem-temmer te worden.

Online World: je kunt niet langer alleen reizen; in Temtem, de wereld heeft veel mensen. Temmers van over de hele wereld kunnen meedoen, en je kunt ze om je heen zien terwijl ze deelnemen aan het avontuur en strijden om de beste Temtem-temmer te worden.

Coöp-avontuur: je kunt op elk moment samenwerken met een vriend en samen aan je volgende doel werken. Je kunt nieuwe Temtem vangen, een route voltooien of een Temtem-leider bevechten terwijl je met een vriend vecht in dubbele gevechten.

Huisvesting: koop een huis op Atoll Row en richt het in zoals jij dat wilt. Als je nieuwe meubels koopt en je muren schildert, ben je klaar om mensen over de vloer te krijgen.

Aanpassen: je kunt het uiterlijk van je personage veranderen en ervoor zorgen dat het zich onderscheidt van de rest terwijl je vecht tegen andere temmers. Kies een gekke hoed, een comfortabel sweatshirt en een broek en je bent klaar om te gaan! Of misschien verkleed je je liever helemaal als je favoriete Temtem?

Competitief: kies 8 Temtem om te starten, waarna de “pick and ban”-fase begint. Kies om de beurt je Temtem en verban die van je tegenstander. Als je al je keuzes hebt gemaakt en je beurt voorbij is, heb je een groep van 5 Temtem en begint het gevecht.

Nieuwe functies

  • Seizoenen: De start van het eerste seizoen! Temtem-temmers kunnen elke drie maanden deelnemen aan een nieuw seizoen met een thema. Je kunt je Tamer Pass verhogen en gratis en betaalde beloningen ontvangen door wekelijkse missies te voltooien.
  • Tamer’s Paradise: nadat je de hoofdverhaallijn hebt voltooid, kun je missies na de game doen om Tamer’s Paradise te ontgrendelen, een nieuw eiland met een verscheidenheid aan eindspel-activiteiten.
  • In de Premium Store vind je elke week nieuwe exclusieve cosmetische artikelen. Met elk nieuw seizoen worden er nieuwe toegevoegd.
Ad