Temtem Update 1.5.1: Patch Notes, Ignoramus Cloak en balansaanpassingen

Temtem Update 1.5.1: Patch Notes, Ignoramus Cloak en balansaanpassingen

Samenvatting:

Het Temtem-universum is geëvolueerd met de release van versie 1.5.1. Duik in deze uitgebreide update, waarin we de nieuwe beschikbaarheid van de Ignoramus Cloak, verbeterde emotes, verbeterde Lair Bonussen, PvE-balansaanpassingen en een groot aantal oplossingen verkennen. Ontdek de belangrijkste veranderingen die uw Temtem-reis een nieuwe vorm zullen geven.


Temtem-update 1.5.1

De steeds evoluerende wereld van Temtem heeft een nieuwe transformatie ondergaan met de release van versie 1.5.1. In dit artikel gaan we dieper in op de belangrijke veranderingen en verbeteringen die deze update in de game met zich meebrengt.

Nieuwe dingen

– De Ignoramus-mantel: niet langer een uniek item, spelers kunnen nu een tweede Ignoramus-mantel verkrijgen op de Pansun-route. Deze wijziging opent spannende mogelijkheden voor Temtem-enthousiastelingen.

Verbeteringen

– Emote-revisie: een zorgvuldig overzicht van emotes, waaronder 49 op surfplanken/skates en 31 voor zitten/kijken, maakt het gebruik ervan nu mogelijk tijdens kijken, zitten, surfen en kristalschaatsen. Duik in je favoriete emotes om te zien of ze het hebben gehaald.

– Lair-bonussen: er is een aanzienlijke verandering in de Lair-bonussen gearriveerd. Nu zullen deze bonussen toenemen op basis van de groepsgrootte, waardoor Lairs toegankelijker wordt. Lairs voor 1 speler krijgen drie keer zoveel bonussen, terwijl Lairs voor 2 spelers twee keer zoveel bonussen krijgen.

Saldoaanpassingen

– PvE Synstars-aanpassing: in Mythical Lairs voor groepen van 1 of 2 spelers is het aantal Synstars dat nodig is om te herleven teruggebracht van 4 naar 3. Deze verandering verbetert de spelerservaring, vooral in uitdagende Lairs.

– Beschikbaarheid van Temtem-types: De Pansun Sanctum Lair heeft veranderingen gezien in de beschikbaarheid van Temtem-types. Neutrale en Kristallen Tems zijn zeldzamer geworden, terwijl Water-, Natuur- en Digitale Tems nu toegankelijker zijn.

– Lair Boss Galios: Lair Boss Galios heeft een vermindering van 15% in DEF en SPDEF gezien, waardoor de strijd tegen deze formidabele tegenstander iets beheersbaarder wordt.

– DigiLairs-schaling: DigiLairs heeft nu 10 Synstars nodig in de basismoeilijkheidsgraad, oplopend tot 13, 15, 16 en 18 naarmate de moeilijkheidsgraad en beloningen toenemen. Deze aanpassing zorgt voor een evenwichtige uitdaging voor spelers.

Opgeloste problemen

– Oplossingen voor meerdere platforms: de update verhelpt verschillende platformspecifieke problemen, waaronder harde en zachte vergrendelingen, softlocks in Lairs, problemen met technieken als Piercing Wheel en Rotten Goo, en connectiviteitsproblemen.

– Gameplayverbeteringen: er zijn verschillende gameplayverbeteringen geïmplementeerd, zoals het correct volgen van de voortgang in wekelijkse uitdagingen, het oplossen van problemen met technieken en eigenschappen, en het aanpakken van UI-problemen.

Conclusie

Versie 1.5.1 van Temtem vertegenwoordigt een belangrijke stap voorwaarts in het verfijnen van de gameplay-ervaring. Het verwijderen van het unieke karakter van de Ignoramus Cloak, emote-verbeteringen en Lair Bonus-verbeteringen dragen allemaal bij aan een leuker avontuur. Balansaanpassingen en fixes zorgen ervoor dat de reis uitdagend en toch eerlijk blijft. Duik terug in de wereld van Temtem om deze veranderingen uit de eerste hand te ontdekken.

Veelgestelde vragen:
  • 1. Hoe kan ik een tweede Ignoramus-mantel verkrijgen?
    • Je kunt een tweede Ignoramus Cloak verkrijgen op de Pansun-route in Temtem versie 1.5.1.
  • 2. Wat zijn de verbeteringen aan emotes in deze update?
    • De update heeft de lijst met emotes herzien en uitgebreid die kunnen worden gebruikt tijdens verschillende activiteiten, zoals kijken, zitten, surfen en kristalschaatsen.
  • 3. Hoe veranderen Lair Bonussen op basis van de groepsgrootte?
    • Lair-bonussen nemen nu toe, afhankelijk van de groepsgrootte. Lairs voor 1 speler krijgen drie keer zoveel bonussen, terwijl Lairs voor 2 spelers twee keer zoveel bonussen krijgen.
  • 4. Wat zijn de belangrijkste balansaanpassingen in PvE?
    • Aanpassingen aan het PvE-saldo omvatten reducties in het aantal Synstars dat nodig is om te herleven, veranderingen in de beschikbaarheid van Temtem-types in de Pansun Sanctum Lair en reducties in de DEF en SPDEF van Lair Boss Galios.
  • 5. Zijn er oplossingen voor gameplay-problemen in deze update?
    • Ja, de update verhelpt verschillende gameplay-problemen, zoals harde en zachte vergrendelingen, problemen met technieken en eigenschappen, en UI-problemen, waardoor een soepelere game-ervaring wordt gegarandeerd.