Temtem versie 1.3 – Seizoen 3, patch notes en trailer

Temtem versie 1.3 – Seizoen 3, patch notes en trailer

Temtem’s versie 1.3-update heeft een overvloed aan nieuwe functies en verbeteringen aan de game toegevoegd, waaronder seizoen 3, Nuzlocke, Randomlocke en Speedrun-modi, Nanto Labs en het Luma Drops-evenement. In deze uitgebreide gids gaan we dieper in op de details van elk van deze toevoegingen en bespreken we de balanswijzigingen, fixes en andere verbeteringen die zijn geïmplementeerd.

Maak je klaar om de opwindende wereld van Temtem te verkennen met de nieuwste updates en verbeteringen.

video
play-rounded-fill

Over Temtem

Temtem is een massaal multiplayer online spel voor het verzamelen van wezens, geïnspireerd door Pokémon. Ontwikkeld door Crema en uitgegeven door Humble Bundle, vangen, trainen en vechten spelers verschillende wezens genaamd Temtem in een levendige wereld vol uitdagingen en avonturen.

De langverwachte versie 1.3-update voor Temtem is eindelijk hier! Deze update introduceert verschillende nieuwe functies, spelmodi en evenementen die je Temtem-ervaring naar een hoger niveau zullen tillen. In deze gids verkennen we alles wat de nieuwste update te bieden heeft.

Nieuwe modi

Nuzlocke

De Nuzlocke-modus is een favoriet bij fans, afkomstig uit de Pokémon-gemeenschap. In deze modus moeten spelers elke Temtem loslaten die flauwvalt, en ze kunnen alleen de eerste Temtem vangen die ze in elk gebied tegenkomen. Dit voegt een moeilijkheidsgraad en strategische diepgang toe aan het spel, aangezien spelers hun team zorgvuldig moeten managen en twee keer moeten nadenken voordat ze aan gevechten beginnen.

Randomlock

Randomlocke is een andere populaire uitdagingsmodus die elke playthrough uniek maakt. In deze modus worden de Temtem die in het wild worden aangetroffen en door tegenstanders worden gebruikt, willekeurig verdeeld, waardoor elk gevecht onvoorspelbaar en spannend wordt. Deze modus moedigt spelers aan om met verschillende strategieën te experimenteren en zich aan te passen aan onverwachte situaties.

Speedrun-modus

Voor spelers die graag tegen de klok strijden, is de Speedrun-modus een uitstekende aanvulling op het spel. Deze modus daagt spelers uit om het spel zo snel mogelijk te voltooien, waarbij ze vaak onconventionele strategieën en routes gebruiken om tijd te besparen. Met klassementen kunnen spelers hun tijden vergelijken en het opnemen tegen anderen van over de hele wereld.

Seizoen 3

Seizoen 3 markeert een nieuwe competitieve periode voor Temtem-spelers. Met de start van het nieuwe seizoen kunnen spelers de rangen beklimmen en exclusieve beloningen verdienen door deel te nemen aan gerangschikte gevechten. Elk seizoen duurt een beperkte tijd, dus zorg ervoor dat je indruk maakt zolang het kan.

Samen met het nieuwe seizoen brengt de update balansveranderingen en nieuwe Temtem aan de mix. Deze toevoegingen houden de meta fris en moedigen spelers aan om te experimenteren met nieuwe strategieën en teamsamenstellingen.

Nanto Labs

Nanto Labs is een nieuw gebied dat is geïntroduceerd in de versie 1.3-update. Deze mysterieuze faciliteit biedt spelers de mogelijkheid om nieuwe Temtem te ontdekken en de geheimen achter de creatie van deze unieke wezens te ontrafelen.

Bij Nanto Labs kunnen spelers deelnemen aan verschillende activiteiten en uitdagingen, waaronder speciale gevechten en puzzels. Als je deze taken voltooit, worden spelers beloond met zeldzame items en Temtem, waardoor het een waardevolle bestemming is voor mensen die hun verzameling willen uitbreiden.

Luma Drops-evenement

Luma Drops is een tijdelijk evenement waarmee spelers Luma Temtem kunnen vinden en vangen, dit zijn zeldzame, glanzende versies van bestaande wezens. Deze gewilde Temtem hebben unieke kleuren en patronen, waardoor ze zeer gewild zijn bij verzamelaars.

Tijdens het Luma Drops-evenement hebben spelers een grotere kans om Luma Temtem in het wild tegen te komen. Door deel te nemen aan het evenement kunnen spelers hun verzameling zeldzame wezens uitbreiden en hun vondsten laten zien aan medespelers.

Balanswijzigingen, reparaties en verbeteringen

De versie 1.3-update brengt ook een overvloed aan balansveranderingen, reparaties en verbeteringen aan het spel. Deze aanpassingen zorgen voor een eerlijke en plezierige ervaring voor alle spelers, ongeacht hun speelstijl of teamsamenstelling. Door de game voortdurend bij te werken en problemen aan te pakken, tonen de ontwikkelaars hun toewijding aan het behouden van een hoogwaardige game-ervaring.

Conclusie

De Temtem versie 1.3-update biedt een overvloed aan nieuwe functies, spelmodi en evenementen die de game nieuw leven inblazen. Met de introductie van Nuzlocke-, Randomlocke- en Speedrun-modi kunnen spelers genieten van een verscheidenheid aan uitdagende en boeiende ervaringen. Bovendien brengt de update Seizoen 3, Nanto Labs en het Luma Drops-evenement met zich mee, waardoor spelers nog meer content kunnen ontdekken. Al met al is de versie 1.3-update een enorme verrijking van de Temtem-ervaring en toont het de toewijding van de ontwikkelaars om de game voortdurend te verbeteren en uit te breiden.

Patch-opmerkingen

Voor een gedetailleerd overzicht van alle wijzigingen die in de versie 1.3-update zijn geïntroduceerd, kunnen spelers de officiële patch-opmerkingen raadplegen. Deze notities bieden een diepgaande kijk op de aanpassingen die aan het spel zijn aangebracht, inclusief balanswijzigingen, bugfixes en andere aanpassingen.

Veelgestelde vragen
 • V: Wanneer is de Temtem versie 1.3-update uitgebracht?
  • A: De Temtem versie 1.3-update is samen met seizoen 3 uitgebracht.
 • V: Kan ik tegelijkertijd deelnemen aan zowel de Nuzlocke- als de Randomlocke-modus?
  • A: Ja, je kunt de modi Nuzlocke en Randomlocke combineren voor een nog uitdagendere en uniekere gameplay-ervaring.
 • V: Hoe lang duurt het Luma Drops-evenement?
  • A: Het Luma Drops-evenement is een tijdelijk evenement. De duur kan variëren, dus zorg ervoor dat je deelneemt terwijl het actief is om je kansen te vergroten om Luma Temtem te vinden.
 • V: Zijn er nieuwe Temtem geïntroduceerd in de Versie 1.3 update?
  • A: De versie 1.3-update richt zich op nieuwe spelmodi, evenementen en balansveranderingen. Raadpleeg voor informatie over de nieuwe Temtem de patchopmerkingen of volg de aankondigingen van de ontwikkelaars.
 • V: Wat zijn de beloningen voor deelname aan seizoen 3?
  • A: Door deel te nemen aan seizoen 3 kunnen spelers exclusieve beloningen verdienen, zoals cosmetica en zeldzame items, op basis van hun prestaties in gerangschikte veldslagen.
Ad