Terraria – 35 miljoen exemplaren verkocht op alle platforms

Terraria – 35 miljoen exemplaren verkocht op alle platforms

Re-Logic , de ontwikkelaars achter het populaire 2D sandbox-spel Terraria, vierden weer een belangrijke mijlpaal!

In een update op de officiƫle forums onthulde Re-Logic dat de titel naar verluidt 35 miljoen verkochte exemplaren op pc, mobiel en consoles heeft overschreden.

Ze bevestigden ook opnieuw hun toewijding om de laatste grote inhoudsupdate, Journeyā€™s End, naar consoles te brengen. Terraria werd oorspronkelijk gelanceerd in 2011 en werd in 2019 geporteerd naar de Switch.

Gegroet Terrarians!

We blijven hard werken aan de litanie van updates over de hele linie terwijl we doorgaan naar 2021. De dingen beginnen echt samen te komen en we zijn enorm enthousiast over wat de rest van het jaar in petto heeft. Dat gezegd hebbende, we hebben onze gebruikelijke nummerupdates gedaan om 2020 af te sluiten en we wilden dat nogmaals delen – dankzij jullie buitengewone steun – heeft Terraria een nieuwe mijlpaal voor verkochte eenheden bereikt!

Terraria heeft officieel meer dan 35 miljoen verkochte exemplaren bereikt

Eind 2020ā€¦

  • 17,2 miljoen verkocht op pc
  • 8,5 miljoen verkocht op consoles
  • 9,3 miljoen verkocht op mobiele apparaten

Oh, en we zijn net geslaagd voor Portal 2 voor de eerste plaats op Steam250’s best beoordeelde games op Steam om op te starten!

Dit alles komt minder dan een jaar nadat we vierden dat we de 30 miljoen barriĆØre overstaken. Simpel gezegd, het momentum voor Terraria is nog nooit zo sterk geweest als op dit moment. Als je dat toevoegt aan wat er dit jaar nog moet komen met Console Journey’s End, Steam Workshop-ondersteuning, content voor iedereen gelijk krijgen … en dan de mogelijkheid van crossplay langs de lijn (we hopen!), Zou je gemakkelijk kunnen zeggen dat Journey’s End is misschien aangekomen, maar de reis naar Terraria is nog lang niet voorbij!

Elke keer dat we denken dat we het allemaal hebben gezien met betrekking tot het enorme niveau van steun en liefde die jullie ons allemaal laten zien, vind je altijd manieren om het naar een hoger niveau te tillen. Het wordt gewaardeerd en het is wat ons allemaal drijft om elke dag ons uiterste best te doen.

Nogmaals, we kunnen alleen maar hopen de gunst te bewijzen en het goede te doen met uw gepassioneerde steun door de komende jaren geweldige spelervaringen te blijven bieden (of het nu gaat om Terraria of toekomstige spellen die we maken).