Terraria – In de laatste ontwikkelingsstadia

Terraria – In de laatste ontwikkelingsstadia

In een nieuwe forumpost hebben de ontwikkelaars van Terraria onthuld dat ze hun game al bij Nintendo hebben ingediend voor een pre-check voor de laatste check. Een paar bugs werden door Nintendo verwijderd in de pre-check, dus de ontwikkelaars werken eraan om ze nu te repareren.

Na de controle is alles wat nog gedaan moet worden, de laatste nagellak en QA-controles, dus we moeten binnenkort een definitieve releasedatum horen.

video
play-rounded-fill

Let op; Geen Nintendo Switch footage.

Volledige post content

Met nog een maand achter ons waarin veel vooruitgang geboekt is voor de Nintendo Switch-versie achter de schermen.

Zoals we in een eerdere update al zeiden, werkt het team rechtstreeks met Redigit en de rest van het Re-Logic-team aan een feedbacklijst die ze hebben verstrekt en aan het werk dat bijna voltooid is. We verwachten dat er een beetje meer heen en weer zal gaan en dat er tweaks worden gemaakt als we in de buurt komen van een laatste beoordeling door Re-Logic en onze QA-teams.

Een deel van deze feedback omvat verfijning van aanraakondersteuning. Er is een hoop werk gaande om ervoor te zorgen dat er een mooie mix is ​​tussen de controller en de touch-ingang in mobiele stijl. Deze veranderingen zouden zowel het vervaardigen als het sorteren van de voorraden echt moeten verbeteren.

Laten we het nu hebben over het proces voor het indienen van de Switch. We hebben een eerste inzending met Nintendo voltooid. Dit betekent dat Nintendo de gelegenheid heeft gehad om de build te porren en te produceren en feedback te geven. Doorgaans wordt dit een pre-check genoemd, voorafgaand aan een laatste indiening. Het team werkt momenteel aan de bugs die Nintendo heeft gemeld.

Zonder teveel details te onthullen ging dit heel goed met een zeer laag aantal bugs. Het enige dat overblijft is de laatste glans, QA-controles en we gaan naar de races.

Ad