Terraria – Versie 1.4.4 uitgebracht op 28 september

Terraria – Versie 1.4.4 uitgebracht op 28 september

Re-Logic bereidt Terraria-fans al een tijdje voor op de komende update door langzaam de details te bevestigen over wat er in de update zal zitten. De update heet “Labor of Love” en is versie 1.4.4 van het spel. Het voegt veel nieuwe dingen toe, zoals functies, items, wapens, huisdieren, NPC’s en meer.

De datum waarop spelers de update kunnen spelen, is eindelijk eerder aangekondigd. Re-Logic zegt dat, “behoudens problemen”, de update op 28 september op alle platforms zal uitkomen. Dat omvat de Terraria-game voor de Nintendo Switch.

Over Terraria

Graven! Ontdekken! Bouwen! Vecht!

Terwijl je vecht voor je leven, geld en glorie, is de hele wereld binnen handbereik. In de World of Terraria kun je diep in spelonkachtige gebieden gaan, grotere vijanden zoeken om te bevechten of je eigen stad bouwen. De keuze is aan jou!

Terraria is een unieke game die elementen van klassieke actiegames combineert met de vrijheid van creativiteit in sandbox-stijl. Zowel de reis als de bestemming zijn net zo uniek als de spelers die het spelen.

  • Het touchscreen maakt het gemakkelijk om door je inventaris te bewegen en geeft je meer controle bij het bouwen, graven en vechten (elke speler heeft twee Joy-ConTM-controllers nodig).
  • Maximaal acht spelers kunnen online spelen (Nintendo Switch Online-lidmaatschap vereist)
  • Terraria heeft meer inhoud dan ooit, dankzij de 1.4.3-update en de nieuwste “Don’t Starve TogetherTM” crossover-content! Met een indrukwekkende lijst van meer dan 5.000 items, meer dan 25 NPC’s en meer dan 400 vijanden. Het Terraria-avontuur is net zo uniek als de mensen die het spelen, omdat het elementen van klassieke actiegames combineert met creativiteit in sandbox-stijl.

De meest recente update van de inhoud omvat:

GA NIET SAMEN VERHONGEREN

Crossover-content omvat: – Nieuwe items en huisdieren – Een nieuwe baas, Deerclops – Een nieuwe speciale zaadwereld – Emotes

NIEUW: Just Desserts!, Boots of the Hero en Hey! Luister! zijn drie nieuwe prestaties die je kunt verdienen.

– U kunt uw cursor nu elke gewenste kleur geven!

– In Instellingen kun je nu kiezen uit verschillende manieren om UI-pagina’s uit te vouwen, samen te vouwen en te sluiten.