Teslagrad 2 – Lente 2023

Teslagrad 2 – Lente 2023

Modus Games en Rain Games, die verantwoordelijk zijn voor het maken van Teslagrad 2, hebben gezegd dat het in het voorjaar van 2023 voor Nintendo Switch zal verschijnen.

In dit boek probeert een jonge Teslamancer, Lumina genaamd, terug te keren naar haar familie nadat ze verdwaald is in het gevaarlijke en afgelegen land Wyrmheim.

video
play-rounded-fill

Over Teslagrad 2

Zoek in het magnetische noorden een andere toren!

Een jonge Teslamancer genaamd Lumina wordt alleen gelaten wanneer haar luchtschip neerstort in Wyrmheim, een gevaarlijke en afgelegen plek in het noorden. Begin een gevaarlijke reis door een enorme, lege toren te verkennen die uittorent boven een vallei aan de fjord. Je doel is om Lumina thuis te krijgen bij haar familie. Gebruik je elektromagnetische krachten om in leven te blijven in een gevaarlijk wild land. Verdedig jezelf tegen Viking-overvallers, vecht tegen door de Noordse mythologie geïnspireerde monsters en versla epische eindbazen! Naarmate je reis vordert, leer je nieuwe vaardigheden en krijg je de tools die je nodig hebt om de geheimen van het land te ontdekken en meer te weten te komen over het duistere verleden van Lumina’s voorouders.

Teslagrad 2 is het vervolg op het immens populaire op fysica gebaseerde spel waarin elektromagnetische krachten de sleutel zijn tot overleven. Teslagrad 2 is een fris en meeslepend puzzelplatformspel met betere graphics, een grotere wereld en nieuwe tools voor het oplossen van puzzels.