Teslagrad Value Pack komt op 27 September

Teslagrad Value Pack komt op 27 September

De fysieke editie van Teslagrad komt naar Nintendo Switch ™ en zal beschikbaar zijn als een waarheidspakket voor Nintendo Switch en PlayStation® Vita.

Spelers kunnen snel de mysteries en geheimen van de lang verlaten Tesla Tower herontdekken. Samen met Rain Games zal SOEDESCO op 27 september de fysieke editie van de 2D-puzzelplatformer Teslagrad voor Nintendo Switch ™ uitbrengen.

video
play-rounded-fill

Maak je op voor wat verkenning en wat verzamelobjecten met dit waardepakket.

Voor de echte fans van Teslagrad heeft SOEDESCO een exclusief waardepakket gemaakt dat beschikbaar zal zijn in de Limited Run webstore.

Het Value Pack omvat

  • Het basisspel Teslagrad voor Nintendo Switch of PlayStation Vita, met exclusieve cover-art
  • Een kwaliteitsblik van tin, rood gekleurd voor Nintendo Switch en blauw voor PS Vita
  • Een fysiek kunstboek met handgetekende kunst uit het spel, inclusief nieuwe conceptart
  • Een instructiekaart met nuttige aanwijzingen voor het spelen van de game
  • Een iconische pin met het hoofdpersonage Teslakid
  • Een unieke sleutelhanger met het Teslagrad-symbool

Over Teslagrad

Bestuur elektromagnetische krachten terwijl je je een weg baant door een eeuwenoude samenzwering in de door steampunk aangedreven platformgame, Teslagrad voor de Nintendo eShop op Nintendo Switch.

Zonder een enkel woord of tekst door het hele spel, houdt Teslagrad zijn kaarten heel dicht bij zijn borst: opening in een doorweekte stad, je bent een kleine, naamloze jongen – een ‘Teslamancer’ – die de tweelingkrachten kan manipuleren van elektriciteit en magnetisme. Als laatste van je soort, verken de mysterieuze metropool en, uiteindelijk, de Tesla-toren, om een ​​vreselijke waarheid te ontdekken over een tirannieke koning die ooit de natie bestuurde.

Terwijl je je door deze archaïsche, Europees geïnspireerde wereld begeeft, ontwijkend en drupend tegen de gevaarlijke bewoners, bereid je dan voor om je mentale spieren te buigen – slinkse puzzels op te lossen door je krachten te gebruiken om de omgeving te manipuleren, inclusief het verwisselen van de negatieve of positieve lading van blokken en platforms om paden te openen en nieuwe gebieden te bereiken.

Tegengestelde polariteit maakt de doelen aan te trekken, terwijl dezelfde polariteit ze afwendt. Geef jezelf een specifieke polariteit om opgeladen energiebuizen te berijden, zwevend van links naar rechts, of om knetteren te voorkomen, elektrische barrières die ontworpen zijn om je te laten zappen! Polariseer nabije beestjes en stuur ze vervolgens naar beneden in kleine geulen en nissen om anders onbereikbare objecten te beïnvloeden. Tegen de tijd dat je de eerste van de kolossale, industriële bazen bereikt, zal je elektromagnetische bekwaamheid een tweede natuur zijn!

Blijf drukken op nieuwe items voor meer bevoegdheden, zoals een teleportatie over een korte afstand om grotere gaten te overbruggen en zoek dan naar raadselachtige scrollen die de sleutel kunnen zijn voor toekomstige evenementen. Met latere puzzels die duizelingwekkende moeilijkheidsgraden bereiken, moet je trial-and-error gebruiken om met succes de toren te doorkruisen, vooral omdat valstrikken en wezens je in één klap afschaffen! Haarscherpe vindingrijkheid en onberispelijke logica zijn jouw zwaard en schild op deze diepe, mysterieuze plek.

Met meer dan honderd niveaus van retro, 2D-platformvorming in een niet-lineaire wereld, plus vele machiavelliaanse puzzels, worden je mentale en fysieke reflexen op hun capaciteit getest in Teslagrad voor de Nintendo eShop op Nintendo Switch.

  • Verken een vreemde, industriële toren door klassieke, 2D-platformactie
  • Gebruik elektromagnetische krachten om te bewegen, te zweven en teleporteren langs vijanden en obstakels
  • Buig je hersenen door puzzels op te lossen die uiteindelijk een oud geheim onthullen
  • Prachtige, met de hand getekende grafische afbeeldingen verbeelden een doorregenistische visie op neo-Europa
Ad