Tetris 99 – 10de Maximus Cup

Tetris 99 – 10de Maximus Cup

De felle en waanzinnige 99-persoons multiplayer-wedstrijden van de Tetris® 99-game zijn nog intenser geworden met de toevoeging van Team Battle Mode.

Meestal is het elke hardnekkige Tetrimino-werveling voor zichzelf, maar nu stelt Team Battle Mode een groep vrienden en concurrenten in staat om samen als een ploeg te spelen. En met de toevoeging van een nieuwe, op wachtwoord gebaseerde matchmaking-functie, is het gemakkelijk om je vrienden te vinden en te verzamelen voor wedstrijden in de Tetris 99- en Team Battle-modi.

video

Team Battle Mode

In de Team Battle-modus kiezen spelers hun favoriet van vier teams aan het begin van elke game. Sommige teams kunnen eindigen met veel meer leden, maar kleinere teams krijgen een boost in aanvalskracht wanneer ze worden aangevallen, waardoor een onverwacht element aan elke wedstrijd wordt toegevoegd. Naarmate spelers door het gevecht worden uitgeschakeld, wint het laatste team met nog één speler over.

En nog beter, alle leden van het winnende team kunnen delen in de overwinning! Spelers die al vroeg in het spel zijn, gaan naar de toeschouwersmodus en kunnen ‘Likes’ sturen om hun teamgenoten aan te moedigen. Spelers willen blijven hangen totdat hun team een ​​rang heeft verkregen om hun XP-punten te ontvangen. Of, als Team Battle de actieve modus is voor een MAXIMUS CUP-evenement, blijf dan voor hun evenementpunten.

Nieuwe toevoegingen

Extra functies die beschikbaar zijn in de update zijn nieuwe knopconfiguratie-opties en nieuwe gebruikersemblemen, evenals de optie om 30 in-game tickets in te wisselen voor enkele ongrijpbare speciale thema’s die tijdens eerdere evenementen aan bod kwamen. De volgende speciale thema’s in de game, geïnspireerd op games en favoriete franchises, zijn nu beschikbaar: Tetris® van de originele Game Boy ™ -game, Splatoon ™, Fire Emblem ™: Three Houses en Super Kirby Clash ™.

10de Maximus Cup

De toevoeging van Team Battle Mode brengt ook een nieuwe wending aan de Tetris 99 10e MAXIMUS CUP, die loopt vanaf 23:00 uur. PT op 12 december tot 10:59 uur PT op 16 december.

De Tetris 99 10e MAXIMUS CUP is beschikbaar voor alle Nintendo Switch Online-leden en maakt optimaal gebruik van de nieuwe Team Battle-modus. Punten worden toegekend op basis van plaatsingen tijdens elke wedstrijd, en aan het einde van het evenement winnen de top 999 spelers elk 999 Gold Points die kunnen worden gebruikt om spellen in de Nintendo eShop te kopen.