Tetris 99 – 11de Maximus Cup aangekondigd

Tetris 99 – 11de Maximus Cup aangekondigd

De Tetris® 99 MAXIMUS CUP keert terug met een speciale Lunar New Year Point-Stacking Challenge, waarbij de top 999 ervaren spelers worden beloond met 999 My Nintendo Gold Points.

Maximus Cup keert terug

Als je nieuw bent in de Tetris 99-game op het Nintendo Switch-systeem en je wilt een voorproefje van leuke competitie met echte beloningen op de lijn, is het een goed moment om in te springen. Of, als je al al jaren oefenen in baanbrekende wedstrijden, Tetriminos perfect draaien met panache, dit kan je moment zijn om echt te schitteren.

Op 30 januari begint het Tetris 99 11e MAXIMUS CUP online-evenement voor alle spelers met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap.

Het evenement loopt vanaf 23.00 uur. PT op 30 januari en eindigt om 10:59 uur. PT op 3 februari.

Om deel te nemen, moeten Nintendo Switch Online-leden gewoon de Tetris 99 online-modus spelen tijdens de wedstrijdperiode. Punten worden toegekend op basis van plaatsingen tijdens elke wedstrijd, en aan het einde van het evenement winnen de top 999 spelers met de meeste verzamelde evenementpunten elk 999 Gold Points  die kunnen worden gebruikt om spellen in de Nintendo eShop te kopen.

Ad