Tetris 99 – 13e Maximus Cup

Tetris 99 – 13e Maximus Cup

Kijk naar boven! Er komt een speciale aankomst naar beneden gevallen.

Deze week werkt Tetris99 op het Nintendo Switch-systeem samen met Animal Crossing: New Horizons voor het Tetris 99 13e MAXIMUS CUP-evenement!

13e Maximus Cup

Het Tetris 99 13e MAXIMUS CUP-evenement loopt van 12.00 uur PT op 15 mei tot 23.59 uur. PT op 18 mei. Om deel te nemen, moet je lid zijn van Nintendo Switch Online * en de Tetris 99 online-modus spelen tijdens de evenementperiode.

Je kunt evenementpunten verdienen op basis van je plaatsing in elke wedstrijd die je tijdens het evenement speelt. Zodra je in totaal 100 evenementpunten hebt behaald, ontgrendel je een nieuw thema geïnspireerd op Animal Crossing: New Horizons!

De Tetriminos die in Tetris 99 op je scherm vallen, zijn misschien iets angstaanjagender dan de cadeautjes die in Animal Crossing: New Horizons vallen als je een passerende ballon laat vallen, maar in beide games is het aan jou om er het beste van te maken uw verrassende aankomsten.

Hopelijk kun je die Tetriminos met dezelfde bekwame aanraking rangschikken die je gebruikt om meubels in je droomeiland te rangschikken!