Tetris 99 – 14th MAXIMUS CUP – 3 Juli

Tetris 99 – 14th MAXIMUS CUP – 3 Juli

Deze week bundelt de Tetris® 99-game op het Nintendo Switch-systeem de krachten met de actievolle Xenoblade Chronicles: Definitive Edition.

Bereid je voor op het Tetris 99 14e MAXIMUS CUP-evenement, dat alle Titans van Tetris oproept tot het slagveld. Als je sterk genoeg bent om een ​​meedogenloze golf van Mechon-indringers in Xenoblade Chronicles: Definitive Edition tegen te gaan, dan heb je wat nodig is om een ​​lange reeks tegenaanvallen uit te voeren en je Tetris 99-concurrenten omver te werpen. Vergeet niet dat de toekomst altijd voor jou ligt!

14e MAXIMUS CUP

Het Tetris 99 14e MAXIMUS CUP-evenement loopt van 12.00 uur PT op 3 juli tot 23.59 uur. PT op 6 juli. Om deel te nemen, moet je lid zijn van Nintendo Switch Online * en de Tetris 99 online-modus spelen tijdens de evenementperiode.

Je verdient evenementpunten op basis van je plaatsing in elke wedstrijd. Zodra je in totaal 100 evenementpunten hebt verzameld, wordt een nieuw thema ontgrendeld, met kunst, muziek en Tetrimino-ontwerpen geïnspireerd op Xenoblade Chronicles: Definitive Edition!