Tetris 99 16th MAXIMUS CUP – hele week – kans om thema’s te verkrijgen

Tetris 99 16th MAXIMUS CUP – hele week – kans om thema’s te verkrijgen

De Tetris 99-game op het Nintendo Switch-systeem organiseert deze zomer een speciaal 16e MAXIMUS CUP-evenement.

Als je je ogen hebt gericht op een van de gamethema’s van eerdere evenementen, maar net bent begonnen met spelen of niet genoeg evenementpunten hebt kunnen verdienen om het te ontgrendelen, dan is deze MAXIMUS CUP iets voor jou!

In eerdere MAXIMUS CUP-uitdagingen waren 100 evenementpunten vereist om beloningen te ontgrendelen, maar de Tetris 99 16th MAXIMUS CUP verlaagt de vereiste tot 50 evenementpunten en biedt een samengestelde selectie van opwekkingsthema’s uit eerdere evenementen.

Ontgrendelbare thema’s

De volgende thema’s, geïnspireerd door Nintendo Switch-games, worden ontgrendeld tijdens specifieke evenementvensters in de Tetris 99 16th MAXIMUS CUP: Animal Crossing: New Horizons, Luigi’s Mansion 3 en Ring Fit Adventure. Het Tetris 99 16e MAXIMUS CUP-evenement duurt een hele week, van 12 uur PT op 14 augustus tot 23:59 uur. PT op 22 augustus en zal plaatsvinden in drie back-to-back rondes.

  • Ronde 1 bevat het thema Animal Crossing: New Horizons als beloning en loopt van 14 augustus 12.00 uur tot 23:59 uur. PT op 16 augustus.
  • Ronde 2 bevat het Luigi’s Mansion 3-thema als beloning en loopt van 17 augustus om 12.00 uur PT tot 23:59 uur. PT op 19 augustus.
  • Ronde 3 bevat het Ring Fit Adventure-thema als beloning en loopt van 20 augustus 12.00 uur PT tot 23:59 uur. PT op 22 augustus.

Om deel te nemen, moet je lid zijn van Nintendo Switch Online en de online modus Tetris 99 spelen tijdens de evenementperiode. Je verdient evenementpunten op basis van je plaatsing in elke wedstrijd. Zodra je in totaal 50 evenementpunten hebt verzameld, wordt een uitgelicht thema ontgrendeld, met onder meer kunst, muziek en Tetrimino-ontwerpen die zijn geïnspireerd op het uitgelichte spel van die ronde.

Over Tetris 99

Tetris 99 biedt online competitieve modi exclusief voor Nintendo Switch Online-leden. Eigenaren van de digitale versie van de game kunnen de optionele Big Block DLC kopen, die verschillende offline modi toevoegt, zoals CPU Battle en Local Arena.

Er is ook een fysieke versie van Tetris 99 beschikbaar. Voor een adviesprijs van $ 29,99 bevat de fysieke versie de game, alle DLC en een individueel Nintendo Switch Online-lidmaatschap van 12 maanden.

Ad