Tetris 99 – 17e Maximus Cup – Terugkeer van Pokemon Sword/Shield

Tetris 99 – 17e Maximus Cup – Terugkeer van Pokemon Sword/Shield

Nintendo heeft de 17e Maximus Cup-wedstrijd voor Tetris 99 aangekondigd, die de aanstaande Crown Tundra DLC voor Pokemon Sword en Shield promoot.

De 17e Maximus Cup voor Tetris 99 bevat de terugkeer van het Pokemon Sword And Shield-thema, dat vorig jaar eerder als onderdeel van de 9e Maximus Cup werd gespeeld.

De beker loopt van 16 oktober tot 19 oktober, waardoor spelers nog een kans krijgen om het thema te pakken als ze het de eerste keer hebben gemist.

17e Maximus Cup

Terwijl je je opmaakt om kamp te slaan in The Crown Tundra met de Pokémon ™ Sword Expansion Pass voor de Pokémon Sword-game en de Pokémon Shield Expansion Pass voor de Pokémon Shield-game, kun je je voorbereiden op je verkenningen met een Tetris® 99 evenementen!

Het 17e MAXIMUS CUP-evenement van komend weekend geeft spelers de kans om een ​​in-game-thema te verdienen dat de Pokémon-spirit terugbrengt naar de Tetris 99-game op de Nintendo Switch ™ -familie.

Het 17e MAXIMUS CUP-evenement van Tetris 99 loopt van 16 oktober 12.00 uur PT tot 23:59 uur. PT op 19 oktober. Om deel te nemen, moeten Nintendo Switch Online-leden tijdens de evenementperiode de online modus Tetris 99 spelen. U kunt evenementpunten verdienen op basis van uw positie in elke wedstrijd.

Prijzen

Voor deze MAXIMUS CUP zijn de vereiste punten om je Pokémon-prijs te ontgrendelen verlaagd van 100 naar 50 evenementpunten, waardoor iedereen de kans krijgt om dit thema te bemachtigen die het misschien de eerste keer heeft gemist. Zodra je die 50 punten hebt behaald, wordt je thema ontgrendeld, met achtergrondafbeeldingen, muziek en Tetrimino-ontwerpen geïnspireerd op Pokémon Sword en Pokémon Shield.

De wijde wereld van Pokémon Sword en Pokémon Shield breidt zich verder uit op 22 oktober wanneer de inhoud van The Crown Tundra Expansion Pass arriveert, dus zorg ervoor dat je je Tetris 99-ervaring maximaal haalt met veel actie met Pokémon-thema voordat de grote dag toeslaat.

Ad