Tetris 99 – 29th Maximus Cup begint spoedig

Tetris 99 – 29th Maximus Cup begint spoedig

Tetris 99 organiseert zo nu en dan Maximus Cup-wedstrijden sinds de release een paar jaar geleden. Deze worden normaal gesproken gehouden om de release van een first-party titel, meestal een game, op de Nintendo Switch te herdenken, en het thema dat je tijdens het evenement kunt ontgrendelen, is meestal gebaseerd op het first-party materiaal.

De 29e Maximus Cup voor Tetris 99 is onthuld door Nintendo. Op 22 april begint het.

Het thema voor deze keer is Kirby and the Forgotten Land. Kirby and the Forgotten Land werd minder dan een maand geleden exclusief op de Nintendo Switch gelanceerd.

video

Vanaf 12 uur PT op 22 april tot 23:59 uur PT op 25 april vindt het Tetris® 99 29e MAXIMUS CUP-evenement plaats. Je moet Nintendo Switch Online-lid* zijn en de online modus Tetris 99 spelen tijdens het evenement om in aanmerking te komen. Je plaatsing in elke wedstrijd bepaalt hoeveel evenementpunten je krijgt. Zodra je 100 evenementpunten hebt verzameld, verschijnt er een nieuw thema, inclusief Kirby and the Forgotten Land-geïnspireerde kunst, muziek en Tetrimino-ontwerpen!

Over Tetris 99

Er zullen 99 spelers zijn…maar er zal er maar één overleven! TETRIS® 99 is het legendarische puzzelspel zoals je het nog nooit hebt gezien. Kun jij de beste aanpak kiezen om tegelijkertijd 98 andere online gamers te verslaan?

TETRIS 99 wordt aangeboden als een exclusieve aanbieding voor abonnees van de premium lidmaatschapsservice van Nintendo Switch Online. Bij TETRIS 99 draait het tenslotte allemaal om online strijden tegen gamers van over de hele wereld om de dominantie van blokken te laten vallen!

Ad