Tetris 99 4de MAXIMUS CUP

Tetris 99 4de MAXIMUS CUP

De Tetris® 99 MAXIMUS CUP is terug en klaar om elk van de beste 999 ervaren spelers met de meeste evenementpunten te belonen met 999 My Nintendo Gold Points.

video

Op 21 juni arriveert het Tetris 99 4th MAXIMUS CUP online-evenement voor spelers met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap. Net als de vorige MAXIMUS CUP, kent dit gratis evenement verschillende punten toe voor elke wedstrijd die tijdens de evenementperiode wordt gespeeld, zelfs als je niet op de eerste plaats komt.

MAXIMUS CUP

De 4e MAXIMUS CUP loopt vanaf 21 juni op 21 juni en eindigt om 23:59 uur. PT op 23 juni. Om deel te nemen, moeten Nintendo Switch Online-leden gewoon de Tetris 99 online-modus spelen tijdens de wedstrijdperiode.

De 999 beste spelers die de meeste evenementpunten in de toegewezen wedstrijdperiode verdienen, verdienen elk 999 My Nintendo Gold Points, die ingewisseld kunnen worden voor een aantal coole games in de Nintendo eShop op het Nintendo Switch-systeem.

De laatste Tetris 99 Maximus Cup beloonde spelers die 100 punten verzamelden met een Gameboy-skin van Tetris die ze konden gebruiken om hun spel aan te passen.

Er is nog geen vergelijkbare deelnameprijs aangekondigd voor deze beker.