Tetris 99 – 7th Maximus Cup aangekondigd

Tetris 99 – 7th Maximus Cup aangekondigd

Tetris 99 kreeg onlangs een grote update en het was slechts een kwestie van tijd voordat de volgende Maximus Cup zou plaatsvinden.

7e Maximus Cup

Het officiƫle Nintendo Versus-account heeft aangekondigd dat de 7e Tetris 99 Maximus Cup op 20 september begint. Dit evenement viert de lancering van Super Kirby Clash.

Je zult een Super Kirby Clash-thema in Tetris 99 kunnen ontgrendelen, evenals 99 Gem-appels die je kunt gebruiken in Super Kirby Clash.

Over Tetris 99

Terwijl verschillende Tetriminos boven aan het scherm verschijnen, is het aan jou om ze op hun plaats te leiden met behulp van de richtingstoetsen en te voorkomen dat de Matrix helemaal naar boven vult.

Voltooi een rij blokken en de lijn wordt gewist, waardoor je punten verdient. Wis vier lijnen tegelijk om een ā€˜Tetris ā„¢ Line Clearā€™ te bereiken – en als u meerdere Tetris ā„¢ Line Clears achter elkaar verwijdert, haalt u de punten echt op en zet u druk op uw vijanden!

Wanneer je twee of meer lijnen tegelijkertijd wist, stuur je vuilnisblokken naar je tegenstanders, waardoor de Matrix van elke speler wordt opgevuld met moeilijk te wissen obstakels. Met 98 andere spelers in elk gevecht zul je worden aangevallen met Garbage Blocks vanuit alle richtingen. Raak niet ontmoedigd – sla terug met eigen aanvallen door lijnen vrij te maken!