Tetris 99 Big Block DLC en 3de MAXIMUS CUP

Tetris 99 Big Block DLC en 3de MAXIMUS CUP

Tetris® 99 biedt betaalde DLC waarmee spelers kunnen genieten van twee nieuwe modi, die beide offline kunnen worden gespeeld.

 

En er is ook informatie over het 3e MAXIMUS CUP online evenement dat op 17 mei plaatsvindt.

Big Block DLC

Spelers kunnen extra modi krijgen voor Tetris 99, aangezien ze worden uitgebracht met een eenmalige aankoop van slechts $ 9,99 voor deze DLC.

De aanvankelijk inbegrepen spelwijzen zijn:
CPU Battle – Speel Tetris 99 offline tegen 98 CPU-spelers.
Marathon – Daag jezelf uit in deze offline modus om de meeste lijnen te wissen en groot te scoren.
Informatie over extra aankomende spelmodi komt later

Zoals hierboven vermeld, worden de modi CPU Battle en Marathon volledig offline gespeeld. Dit betekent dat elke Nintendo Switch-speler zonder een Nintendo Switch Online-lidmaatschap die Tetris 99 wil spelen, dat kan doen door de Big Block DLC aan te schaffen.

Als je de online-modus van Tetris 99 speelt, heb je Nintendo Switch Online nog steeds nodig.

video
play-rounded-fill

3de MAXIMUS CUP

Vanaf 17 mei is het volgende MAXIMUS CUP online-evenement beschikbaar voor alle spelers met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap. Net als de laatste MAXIMUS CUP, kent dit gratis evenement verschillende punten toe voor elke wedstrijd die tijdens de evenementperiode wordt gespeeld, zelfs als ze niet op de eerste plaats komen.

De 3e MAXIMUS CUP loopt van 12:00 uur op 17 mei tot 23:59 uur. PT op 19 mei. Hoe hoger de spelers aan het einde van elke wedstrijd plaatsen, hoe meer evenementpunten ze verdienen.

Deelnemers die tijdens de periode van drie dagen 100 evenementpunten verdienen, ontgrendelen een in-game-thema geïnspireerd op het originele Game Boy ™ -spel.

Ga voor meer informatie over de game en de 3e MAXIMUS CUP naar https://tetris99.nintendo.com/

Ad