Tetris 99 – Fysieke release beoordeeld in Australië

Tetris 99 – Fysieke release beoordeeld in Australië

Nintendo bevestigde dat Tetris 99 een fysieke editie in Japan zal ontvangen, maar er werd geen andere informatie over gegeven als deze in andere regio’s zou worden gelanceerd.

video
play-rounded-fill

Tetris 99 – Fysieke release spoedig?

Nu lijkt het erop dat Tetris 99 onofficieel bevestigd is om fysiek naar meerdere regio’s op Switch te komen, aangezien het spel nu in Australië is beoordeeld.

Over Tetris 99

Omdat verschillende Tetriminos boven aan het scherm verschijnen, moet u ze op hun plaats houden met de richtingstoetsen en voorkomen dat de Matrix helemaal naar boven vult. Voltooi een rij blokken en de lijn verdwijnt, verdien je punten. Wis vier regels tegelijk om een ​​’Tetris ™ Line Clear’ te krijgen – en als je meerdere Tetris ™ Line Clears op een rij gooit, zul je echt de punten verzamelen en je vijanden onder druk zetten!

Schakel ze uit

Telkens wanneer je twee of meer regels tegelijkertijd wist, stuur je Garbage Blocks naar je tegenstanders, waarbij je de Matrix van elke speler opvult met moeilijk te verwijderen obstakels. Met 98 andere spelers in elk gevecht, word je vanuit alle richtingen aangevallen met Garbage Blocks. Raak niet ontmoedigd – sla terug met aanvallen van jezelf door lijnen te wissen!

Je wordt gewaarschuwd voordat er vuilnisblokken aankomen en je kunt zelfs zien hoeveel lijnen je opkomen, zodat je jezelf kunt voorbereiden! Kijk uit voor waarschuwingen over binnenkomende aanvallen en verander je aanpak op elk gewenst moment, met behulp van de juiste stick om te kiezen welke soorten spelers je wilt targeten met je eigen Garbage Blocks.

Game Plan

Je zou ervoor kunnen kiezen om in de aanval te gaan tegen de huidige topspelers, je te richten op de bijna voltooide spelers, de tegenaanval te verdedigen tegen spelers die je richten … of gewoon Garbage Blocks te sturen naar willekeurige spelers! Met de juiste strategie kan iedereen er bovenop komen! Als u veel zelfvertrouwen heeft, kunt u zelfs met de linker joystick andere spelers richten.

Ad