Tetris 99 Grand Prix met Splatoon 2 thema aangekondigd voor 12 Juli

Tetris 99 Grand Prix met Splatoon 2 thema aangekondigd voor 12 Juli

Nintendo heeft de 5e Grand Prix (Maximus Cup) voor Tetris 99 aangekondigd.

Deze keer zal de wedstrijd na Splatoon 2 een thema krijgen ter ere van het laatste Splatfest van de titel. Het wordt gehouden van 12 juli tot 16 juli en spelers die 100 punten of meer scoren verdienen een speciaal Splatoon 2-thema voor Tetris 99.

Over Tetris 99

99 spelers … maar er blijft er maar één over! TETRIS® 99 is het iconische puzzelspel zoals je het nog nooit hebt gezien. Kun jij de juiste strategie kiezen voor de beste 98 andere spelers online * – allemaal op hetzelfde moment ?!

TETRIS® 99 is beschikbaar als een exclusief aanbod voor leden van de Nintendo Switch Online betaalde lidmaatschapsservice. TETRIS® 99 draait tenslotte om online vechten tegen dominantie van Tetrimino tegen spelers overal ter wereld!

Maak slim gebruik van Tetris ™ Line Clears, K.O. de andere 98 spelers en word de enige overlevende!

Omdat verschillende Tetriminos boven aan het scherm verschijnen, moet u ze op hun plaats houden met de richtingstoetsen en voorkomen dat de Matrix helemaal naar boven vult. Voltooi een rij blokken en de lijn verdwijnt, verdien je punten. Wis vier regels tegelijk om een ​​’Tetris ™ Line Clear’ te krijgen – en als je meerdere Tetris ™ Line Clears op een rij gooit, zul je echt de punten verzamelen en je vijanden onder druk zetten!

Telkens wanneer je twee of meer regels tegelijkertijd wist, stuur je Garbage Blocks naar je tegenstanders, waarbij je de Matrix van elke speler opvult met moeilijk te verwijderen obstakels. Met 98 andere spelers in elk gevecht, word je vanuit alle richtingen aangevallen met Garbage Blocks. Raak niet ontmoedigd – sla terug met aanvallen van jezelf door lijnen te wissen!

Ad